Te afli aici: Acasa » Fapt Divers » Paranormal » OZN » INCIDENTUL OZN de la ROSWELL – 66 de ani de la misterul extraterestrilor care au vizitat America

INCIDENTUL OZN de la ROSWELL – 66 de ani de la misterul extraterestrilor care au vizitat America

Google și-a modificat astăzi logo-ul pentru marcarea a 66 de ani de laincidentului OZN de la Roswell. Logo-ul interactiv prezintă un extraterestru care aterizează pe Pământ la bordul unui OZN. Acesta poate fi direcționat spre ferma de la Roswell, cu ajutorul cursorului, pentru a recupera elementele componente ale OZN-ului, iar apoi părăsește Pământul.

INCIDENTUL OZN de la ROSWELL s-a petrecut în 7 iulie 1947. Potrivit mai multor martor oculari, un OZN cu ființe extraterestre la bord s-ar fi prăbușit pe o fermă de lângă Roswell. Armata SUA a negatincidentul OZN de la Roswell, susținând că a fost vorba de un balon meteorologic.

Ulterior, s-a realizat și un film ce  prezintă o autopsie a cadavrului unui extraterestru găsit în urma incidentului, dar  ulterior s-a susţinutcă este vorba de un trucaj.

Chiar dacă INCIDENTUL OZN de la ROSWELL a fost negat de către armata americană, un fost agent CIA a susținut de curând că acesta a implicat ființe de pe alte planete.

“Nu a fost niciun balon meteorologic, a fost exact ceea ce s-a spus în ziar”, spune Chase Brandon, un om care a petrecut 35 de ani în CIA. “A fost un aparat de zbor care cu siguranţă nu venea din lumea aceasta”, a comentat fostul agent CIA.

Brandon a îndeplinit misiuni de combatere a terorismului internaţional şi de stopare a traficului de droguri şi de arme timp de 25 de ani. Apoi, în ultimii 10 ani, a avut un post de conducere într-un department din CIA. La mijlocul anilor 90, a consultat documente din “Historical Intelligence Collection”, o colecţie de documente strânse de agenţii de informaţii americani de-a lungul timpului.

“Puţini aveau acces la aceste colecţii”, susţine Brandon. “Într-o zi, mă uitam pe cuvintele scrise pe cutiile de acolo. Şi mi-a atras atenţia una dintre cutii, pe care scria un singul cuvânt: Roswell. Am luat cutia, am deschis-o, m-am uitat peste documente şi rapoarte şi mi-am spus: “Doamne, chiar s-a întâmplat”. Cutia conţine rapoarte scrise de mână, dar şi fotografii. Nu voi dezvălui nimănui mai multe despre conţinutul acestei cutii”, a spus Brandon.

În INCIDENTUL OZN DE LA ROSWELL se presupune că s-au recuperat resturi extraterestre, de la un obiect neidentificat care s-a prăbușit în apropiere de Roswell, sediul comitatului Chaves, statul New Mexico, SUA în 1947.

United States Army, susține că tot ceea ce s-a întâmplat a fost doar recuperarea resturilor unui balon experimental de supraveghere la mare altitudine care aparținea unui program clasificat numit Mogul. Cu toate acestea, mulți spun că o navă extraterestră s-a prăbușit și au fost recuperate câteva cadavre . Incidentul s-a transformat într-un fenomen foarte cunoscut, ceea ce face ca numele Roswell să fie sinonim cu OZN-urile. Este pe primul loc ca fiind unul dintre evenimentele cele mai mediatizate și controversate despre un presupus OZN.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus