Te afli aici: Acasa » Fapt Divers » Politist din Timisoara, in elita tintasilor din Romania

Politist din Timisoara, in elita tintasilor din Romania

Un poliţist din Timişoara este unul dintre cei mai buni trăgători cu pistoale Glock din România. Pentru o „ratare” de doar doi milimetri, inspectorul Victor Pălăduţă a obţinut locul doi la Concursul de Tir al Ministerului Administraţiei şi Internelor, care a avut loc săptămâna trecută la Târgu Jiu.

 
 La competiţie au participat peste 100 dintre cei mai buni angajaţi ai ministerului. Inspectorul timişorean a tras aproape perfect, obţinând 100 de puncte din 100 posibile cu un pistol Glock, departajearea între el şi ocupantul primului loc, un jandarm, fiind făcută la ultimul foc, Victor Pălăduţă ratând cu doar doi milimetri cercul negru din mijlocul ţintei, aşa-numita „muscă”. Cu toate acestea, poliţistul din Timişoara rămâne unul dintre cei mai buni trăgători din România, chiar dacă a ratat „la mustaţă” premiul întâi şi, implicit, recompensa pentru acest loc: un pistol Glock nou-nouţ.

Anul acesta, în luna aprilie, la un concurs internaţional de tir organizat în localitatea Kikinda din Serbia, la care au participat 60 poliţişti din şapte ţări, Victor Pălăduţă a obţinut locul III.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus