Serviciul de distribuție a gazelor naturale, sistat temporar pe mai multe străzi din cartierul Lipovei

 

Pentru cuplarea unor conducte noi la sistemul de distribuție, Delgaz Grid anunță sistarea temporară a alimentării cu gaze naturale, în două etape: marți, 23 aprilie, și miercuri, 24 aprilie, pe mai multe străzi din cartierul Lipovei din Timișoara, între orele 9:00-20:00.

Prima etapă de cuplări va avea loc marți, 23 aprilie, și va afecta străzile: Holdelor, Silistra, Martir Gheorghe Nuțu Ioțcovici, Verde, Martir Gabriela Tako, Martir Alexandru Gramma, Ion Ionescu de la Brad.

A doua etapă va avea loc miercuri, 24 aprilie, și va afecta următoarele străzi: Silistra, Stuparilor, Pisa, Martir Conciatu, Lucerna, Martir Maria Andrei și Ion Ionescu de la Brad.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Daniela Florian

Related posts