Te afli aici: Acasa » Fapt Divers » Vremea de Craciun

Vremea de Craciun

Marti, in Ajunul Craciunului, avem parte de vreme calda pentru aceasta perioada, la deal si la munte, unde cerul va fi variabil. In zonele mai joase, mai ales la campie si pe vaile raurilor local vor fi nori, ceata si trecator, mai ale in estul tarii, sunt conditii de burnita sau fulguieli. Vantul sufla ceva mai tare doar in zonele montane inalte. Tempraturile maxime se vor incadra in general intre 0 grade in zonele cu ceata mai persistenta si 11, poate 12 grade in Dealurile banatului.

In capitala aspectul vremii nu se schimba semnificativ cerul va fi temporar noros si mai ales dimineata vor fi conditii de ceata. Dupa temperaturi sub pragul inghetului dimineata mercurul din termometre ajunge pana dupa amiaza la maxime de 4-5 grade.

 Ziua de 25 decembrie nu vine nici anul acesta cu ninsori, dimpotriva, in regiunile intracarpatice precum si la deal si la munte vom avea o vreme predominant frumoasa si mai calda decat in mod obisnuit. In celelalte regiuni norii josi, ce dau vremii un aspect mohorat, acopera cerul o buna parte a zilei si mai ales dimineata va fi ceata si izolat conditii de burnita sau fulguieli. Meteorologii prognozeaza in general  maxime de la 1 la 11 grade. In a doua parte a saptamanii temperaturile raman mai ridicate decat mediile multianuale specifice sfarsitului de an. Trecator asteptam precipitatii slabe, indeosebi sub forma de ploaie in jumatatea vestica a tarii si mai putine ploi in rest. la munte lolocal vor fi precipitatii mixte, asa ca mai ales in masivele inalte vor cadea si mult asteptatele ninsrori. In zonele joase, cu precadere cele din sud si est vor fi conditii de ceata.

 

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus