Te afli aici: Acasa » Fără categorie » Baza de date – cel mai important element al unei campanii email

Baza de date – cel mai important element al unei campanii email

        

          În momentul în care decizi să îți promovezi afacerea cu ajutorul unei campanii de email marketing, este important să acorzi o atenție sporită bazei de date. Fie că transmiți către propria listă de contacte, fie că optezi pentru baza de date a furnizorului tău de servicii de emailing, există câteva aspecte pe care nu trebuie să le neglijezi.

            Baza de date reprezintă o colecție de date și informații organizate astfel încât să poată fi accesate cu ușurință, administrate corespunzător, completate și îmbunătățite.

            Segmentarea bazei de date (targetarea) te poate ajuta să generezi cereri de ofertă de calitate, având o rată sporită de conversie. Baza de date deținută de Marketing Office este de forma B2B (business to business) și poate fi targetată în funcție de următoarele criterii: domeniul de activitate al companiilor, cifra de afaceri a acestora, locaţia geografică sau numărul de angajaţi.

           Succesul unei campanii de promovare depinde în mare măsură de felul în care este constituită și administrată baza de date. Pentru a evita orice tip de conflict este important ca datele să provină din surse publice sau să fie obținute cu acordul proprietarului. Odată obținute primele date, este necesar ca acestea să fie analizate și constant actualizate. Calitatea bazelor de date este dată de procesul de data cleaning, proces ce presupune identificarea adreselor de email incomplete, incorecte, irelevante și înlocuirea, modificarea sau ștergerea acestora. Marketing Office deține un Departament de Baze de Date care se ocupa în exclusivitate de serviciile mai sus menționate.

             Pentru mai multe informații despre baze de date și serviciile oferite, consultanții noștri vă stau la dispoziție. Nu ezitați să ne contactați!

 

Echipa Marketing Office

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus