Te afli aici: Acasa » Fără categorie » BRD

BRD

Evenimente
Oportunitati oferite de sale&leaseback


In data de 20 octombrie a avut loc la Hotel Pullman un eveniment similar celui de anul trecut organizat de catre cele 3 companii de leasing ale BRD GSG (BRD Sogelease, ALD Automotive si ECS Int.). De aceasta data tema evenimentului a fost adaptata conditiilor de piata si anume au fost prezentate beneficiile sale &lease back in domeniul imobiliar, IT sau pentru flota de autovehicule. La eveniment au participat peste 80 de clienti care au avut posibilitatea sa afle avantajele unei astfel de tranzactii. Prezentarea a fost sustinuta cu exemple concrete care au avut rolul de a expune si mai bine fiecare tip de tranzactie, printre vorbitori numarandu-se Gabriela Gavrilescu, Director Executiv Mari Clienti Corporativi, Jean-Claude Boloux, Director General BRD Sogelease, Dana Davidescu, Director Comercial BRD Sogelease, Madalina Popa, Account Manager ALD Automotive si Sorin Vladescu, Senior Account Manager ECS International.
BRD Sogelease – Premiu de Excelenta pentru cel mai echilibrat portofoliu


La inceputul lunii decembrie 2008 a avut loc in cadrul Hotelului Crowne Plaza “Gala Companiilor de Leasing de Top“, eveniment organizat cu ocazia aparitiei revistei “Top Companii de leasing“.

La acest eveniment au participat atat companii de leasing cat si societati financiare nebancare, banci comerciale, asigurari, brokeri, importatori si dealeri auto si reprezentanti ai Asociatiei de Leasing Bancar (ALB).

In cadrul galei, BRD Sogelease a fost distinsa cu Premiul de Excelenta pentru cel mai echilibrat portofoliu. Premiul reprezinta o recunoastere a meritelor in ceea ce priveste diversitatea si adaptarea ofertei la cerintele clientilor. Compania si-a propus inca de la momentul infiintarii sa ofere solutii de finantare personalizate, conforme cu nevoile clientilor.

Sloganul companiei : “Leasing pur si simplu” vine sa sublinieze tocmai ideea de simplitate, flexibilitate si profesionalism in cadrul unui parteneriat de afaceri.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus