Cherie du Vogue Mariage

Colecția Cherie 2013 Casa Vogue Mariage

Delicată ca o floare, nobilă în gesturi și tandră din priviri, Cherie este o domnișoară frumoasă, inteligentă, romantică și impunătoare prin misterul pe care îl împrăștie prin prezența ei. Iubește trandafirii, primăvara și briza oceanului. Își poartă cu grație rochiile în stil clasic dar și cele în stil contemporan. Adoră dantela și delicatețea-i, finețea tulului și foșnetul misterios al taftalei. Albul simbolizează cel mai bine sufletul ei pur.

Cherie a fost sursa de inspirație a designerului Svetlana Dintu pentru ultima colecție semnată pentru Casa Vogue Mariage – Colecția Cherie 2013 Casa Vogue Mariage. Noile modele de rochii de mireasă lucrate și brodate manual, prezintă viitoarei miresei diferite opțiuni de țesătură, croi și textură. De la rochii cu peste 2500 de cristale swarovski cusute manual până la deux-pieces accesorizate cu perle naturale și dantelă chantilly.  Tul imperial, tafta și satin sunt țesăturile cu care designerul jonglează și în această ultimă colecție pentru Casei Vogue Mariage. În perioada 22-24 februarie 2013, Casa Vogue Mariage va prezenta Colecția Cherie 2013 la Târgul Ghidul Miresei, organizat în Centrul Expozițional Romexpo, respectiv Cupola Romexpo.

Încă de la lansarea sa oficială din 2011, Casa Vogue Mariage a considerat ca una dintre cele mai oportune modalități de a se prezenta viitoareler mirese, participarea la târgurile de nunți din România. Casa Vogue Mariage va prezenta la ediția de iarnă 2013 a Târgului Ghidul Miresei și ultimele colecții de rochii de mireasă și rochii de ocazie. Rochiile de mireasă din colecțiile 2012/2013 sunt reprezentative stilului modern, vintage și romantic.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.