Te afli aici: Acasa » Fără categorie » Cursuri de patinaj pentru amatori

Cursuri de patinaj pentru amatori

Multipla campioana la patinaj, Andreea Ionescu, sustine cursuri de patinaj pentru amatori pe patinoarul The Champs din Liberty Center incepand cu data de 30 mai.

Aceste cursuri sunt o premiera la noi in tara. Cursurile se vor desfasura de doua ori pe saptamana si sunt create pentru oameni normali cu un program, poate la fel de normal, de muca.

Prin acest curs, Andreea Ionescu isi propune sa ii invete pe participanti sa mentina o statura frumoasa si eleganta, sa patineze lejer si corect atat cu fata cat si cu spatele, sa invete sa faca pasi de dans usori, individual dar si in pereche, cateva piruete si multe altele.

“As vrea sa aduc in constiinta romanilor acest sport. El nu este doar un mijloc de recreere pe timpul iernii si in niciun caz nu se presteaza in aglomeratie, cum se intampla pe multe dintre putinele patinoare din capitala. Aceasta este o activitate sportiva care poate fi practicata la orice varsta si poate aduce un confort fizic si psihic oricarei persoane care o desfasoara. Nu tintesc catre performanta. Tintesc catre dans, buna dispozitie, eleganta, socializare, tonifiere a trupului si spiritului” – spunea Andreea.

Cursul nu are un trend precis. Taskurile sale sunt acelea de a-l face pe cursant sa-si doreasca sa participe la el ori-de-cate-ori are ocazia. Evident este faptul ca se doreste avansarea rapida si exersarea corecta a celor mai frumosi pasi.

Este o alternativa perfecta la orele de dans, fitness sau aerobic, sambata dimineata si marti seara, insa nu exclude combinarea mai multor activitati sportive. Ba din contra, chiar incurajeaza acest lucru!

Detalii:

Instructor: Andreea Ionescu

Program: Sambata, orele 10:00-11:00

Marti, seara, orele 20:00-21:00

Grupele de patinaj pentru amatori vor fi compuse din maxim 15 persoane.

Cursul vizeaza mai mult persoanele de sex feminin insa nu exclude si participarea celor de sex opus.

In pretul cursului sunt incluse si patine insa este recomandat pentru aceasta activitate ca participantii sa aiba patinele lor proprii.

Pretul cursului este de aproximativ 16 lei/curs

Se intocmesc abonamente de 4 si 8 sedinte/ luna.

Pentru detalii si inscrieri adresati-va la: andreea.ionescu@thechamps.ro

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus