Te afli aici: Acasa » Fără categorie » Despre Jocurile Olimpice zâmbind

Despre Jocurile Olimpice zâmbind

Cureaua ruptă a armei l-a împiedicat pe biatlonistul rus Nikolai Kruglov să lupte pentru medalii în cursa de 20 km.

Problema cu echipamentul a apărut aproape de a patra tragere, sportivul fiind nevoit să ţină arma în loc să lucreze intens cu beţele. O întâmplare neprevăzută, neatenţia lui Nikolai sau reaua voinţă a cuiva, şi în final pierderea unor secunde preţioase. Rusul a fost nevoit să lupte nu pentru medalie, ci pentru un loc în rândul primilor 15 sportivi mai buni. Nikolai Kruglov s-a clasat pe locul 11.

Atacantul echipei ruseşti de hochei Aleksandr Ovecikin, care acordă o mare atenţie dizain-ului patinelor sale şi la Jocurile Olimpice a rămas fidel pasiunii sale. Operatorii de televiziune care au lucrat în timpul meciului Rusia-Letonia, au prezentat în toate detaliile noile patine ale lui Ovecikin. Acum pe o parte este desenat capul unei oi(probabil o aluzie la numele de familie al hocheistului), iar pe altă parte drapelul rusesc.

„A 23-ea ediţie a Jocurilor Olimpice de iarnă de la Vancouver se desfăşoară cu succes, a declarat vice-preşedintele comitetului organizatoric al Jocurilor Olimpice 2010 Renee Smith-Valade. Din păcate, noi nu putem conduce vremea, care împiedică desfăşurarea competiţiilor. Cu toate, că acum vremea este splendidă. Deci Jocurile Olimpice de la Vancouver vor intra în istorie ca „măreţe şi minunate”. Pe organizatori îi bucură deosebit de mult cererea de suveniruri cu logotipul Jocurilor Olimpice. Magazinul de suveniruri este deschis până la miezul nopţii şi tot timpul oamenii stau la coadă.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus