Te afli aici: Acasa » Fără categorie » Go4it.ro: Romanii recunosc ca sunt dependenti de internet si de telefonul mobil

Go4it.ro: Romanii recunosc ca sunt dependenti de internet si de telefonul mobil

Intre 30 martie si 30 aprilie, site-ul Go4it.ro si-a provocat utilizatorii sa-si recunoasca dependenta de gadget-uri si “prizabile”, rezultatele aratand ca romanii recunosc ca sunt dependenti de internet si de telefonul mobil, informeaza un comunicat. 

Cel mai important site din Romania dedicat gadget-urilor a desfasurat timp de o luna primul recensamant virtual al dependentilor de tehnologie care nu se sfiesc sa recunoasca acest lucru.Sub sloganul “Dependenti de gadget-uri din toate colturile, uniti-va”, aproape 700 de utilizatori au recunoscut in cadrul campaniei ca sunt dependenti in cea mai mare masura de telefonul mobil, laptop, internet si jocuri pe calculator.

Timp de patru saptamani, 20.000 de useri au completat quiz-ul de dependenta, recunoscand importanta tehnologiei in viata lor, majoritatea respondentilor intrand in categoria: “Gadgetari in devenire”. Cei mai infocati dintre dependenti s-au inscris in lupta pentru marele premiu pus la bataie de Go4it şi eMag: un laptop Alienware M11X. Gadgetul special conceput pentru jocuri si capabil sa redea continut High Definition a adunat peste 17.000 de participanti.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus