Lansare Program Femeia manager

Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie Timişoara, cu sediul în bulevardul Eroilor de la Tisa, nr. 22, Timişoara, anunţă:

Incepand cu data de 19.07.2013 ora 10.00 va fi activa pe site-ul www.aippimm.ro aplicatia de înscriere în cadrul Programului naţional multianual pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale în rândul femeilor manager din sectorul întreprinderilor mici şi mijlocii.

Înscrierea se poate face atât de pe site-ul Ministerului Economiei, www.minind.ro, la sectiunea „Accesati Programele pentru IMM-uri finanţate de la bugetul de stat” cât şi prin intermediul link-ului direct:  http://programenationale2013.aippimm.ro.

Bugetul programului pentru anul 2013 este de 500.000 lei, din care se vor acorda alocaţii financiare nerambursabile (AFN).

Pentru anul 2013, prin implementarea Programului, se estimează acordarea de ajutor de minimis unui număr de minimum 12 beneficiari.

Prin Program se finanţează implementarea celor mai bune Planuri de Afaceri depuse de femeile antreprenor. Valoarea  alocaţiei financiare nerambursabile este de maxim 90% din valoarea totală a cheltuielilor eligibile efectuate (exclusiv TVA) şi  nu poate depăşi suma de 41.500 lei/beneficiar.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.