Te afli aici: Acasa » Fără categorie » Printare fara batai de cap

Printare fara batai de cap

Daca instalarea software-ului pentru o imprimanta noua necesita mult timp si nici nu este la indemana oricarui utilizator de computer, HP a lansat primele echipamente de imprimare din lume care au la baza solutii plug&print: odata ce imprimanta a fost conectata cu cablul USB la un calculator, poate printa imediat, fara sa aiba nevoie de alte aplicatii instalate.

Tehnologia HP Smart Install, regasita in gama HP LaserJet Pro,  usureaza astfel foarte mult procesul de printare. Noile imprimante includ si tehnologia HP Auto-On/Auto-Off, care seteaza echipamentul intr-un mod similar cu cel de oprire completa (Power Off) in timpul starii de asteptare si detecteaza initierea activitatii de imprimare, pregatind rapid echipamentul pentru executarea sarcinii. Noua gama are patru modele, disponibile in Romania de la jumatatea lunii aprilie, cu preturi care pornesc de la 99 de euro fara TVA.
FaceCam 1320, camera web cu sistem de securitate N8, cel mai nou smartphone de la Nokia Laptop ecologic VIVAZ – filmari HD pe telefon Cel mai subtire monitor pentru afisaj public.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus