Reunire pe 13 august, transferurile se mai lasa asteptate

Staff-ul tehnic a „leilor” din Banat îşi mai ţine fanii în suspans încă o săptămână pentru a afla componenţa definitivă a lotului. Reunirea elevilor lui Predrag Badnjarevic este programată în data de 13 august.

Imediat după reunirea de la Timişoara, echipa va face vizita medicală, în perioada 14-15 august. Apoi va urma pregătirea în Timişoara, iar apoi un cantonament de 12 zile în Serbia, unde se vor disputa şi meciuri amicale. Cupa Timişoara se va juca în perioada 28-29 septembrie, cel mai probabil. Deoarece alb-violeţii nu vor juca în prima manşă a Cupei Românie la fel ca celelalte trei echipe care vor participa în cupele europene, primul meci oficial se va juca în data de 6 octombrie, în deplasare a BC Mureş.Din perioada de pregătire va lipsi Dragoş Andrei în mare parte, deoarece baschetbalisutl a fost convocat la echipa naţională.

În ceea ce priveşte componenţa lotului, în acest moment BC Timişoara are zece jucători, nouă păstraţi din sezonul anterior şi transferul Marko Djerasimovic, care poate evolua pe posturile 2 şi 3. De la club au plecat cinci jucători în această vară, Branko Cuic, Sime Spralja, Ivan Siriscevic, Nenad Markovic şi Alexandru Mihuţi. În continuare, cubul nu a a anunţat dacă î va păstra sau nu pe Robert Sarovic. Totuşi, conducerea vorbeşte despre încă doar două transferuri.  Săptămâna viitoare, eu sper să definitivăm lotul. Am promis că vom face acest lucru repede, iar acum după ce am aflat adversarii din EuroChallenge și știm programul din Cupa României și Liga Națională, cred că putem să încheiem transferurile. Am speranțe că până la finalul săptămânii viitoare vom aduce un jucător de poziția 5 și unul de pozițiile 1-2, mutări de care avem nevoie și așteptate de timișoreni, a declarat Leo de Maio, preşedintele clubului, pentru site-ul oficial BC Timişoara. În condiţiile în care George Toh, Zoran Milencovici şi Leonard Filip vor fi mai mult la echipa Under 23, iar BC Timişoara este angrenată în trei competiţii, se pune întrebarea dacă bănăţenii nu vor avea din nou problema băncii prea scurte. Răspunsul va veni însă la finalul perioadei de transferuri.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.