Sexul si cuvintele murdare: 4 Ipostaze

Normal sau anormal? Limita in pat o stabileste fiecare, important este sa va simtiti amandoi bine si, de ce nu, sa va si stimulati!

Am vazut, probabil ca multe dintre voi, diverse filme si materiale interzise minorilor in care limbajul in timpul actului sexual trecea de la incitant la vulgar. Anumite replici mi se par de-a treptul penibile, altele amuzante, altele vulgare iar ce-a de-a patra categorie, incitante.

1. Replici penibile

Incerc sa nu ma indepartez foarte mult de subiectul articolului, dar recunosc ca Internetul nu m-a ajutat foarte mult in exemplificarea celor mai utilizate replici in pat. Am sa incerc sa va spun din ceea ce am auzit/vazut cateva replici penibile: armasarul meu, leu, maimuta, urs etc.

Cuvintele care te duc cu gandul la o intreaga gradina zoologica mi se par de-a dreptul penibile. Nu cred ca o comparatie cu un animal, indiferent la ce ai vrut sa te referi, este incitanta si relevanta in timpul actului sexual.

2. Replici amuzante

Cuvintele amuzante pot transforma totul intr-o joaca distractive sau intr-un moment nu tocmai placut. Depinde de cat de mult iti cunosti partenerul. Amuzant este sa-i spui cat de bine te face sa te simti, dar parca mai vrei sa insiste in anumite zone.

Amuzante sunt cuvintele precum: taticu’, piticu’, ala micu’ sau cuvintele care il pot starni, provoca astfel incat sa-ti demonstreze contrariul.

3. Replici vulgare

Ar trebui sa scriu un text compus numai din stelute daca as incerca sa redau din replicile vulgare, ceea ce nu-mi doresc. Oricare din replicile pe care le folosesti, atata timp cat voua va place, va simtiti bine sunt ok. Nu spun o noutate atunci cand afirm ca in pat nu exista reguli.

Normalitatea depinde de perceptia fiecaruia. Daca cineva face ceva ce eu n-as face, asta nu inseamna ca este anormal si invers. In fond, la baza suntem niste animale cu instinctele primare: ne hranim, facem sex si ne inmultim.
Sunt de acord doar cu faptul ca dragostea implica sex, nu si invers.

4. Replici incitante

mishabuc e de parere ca normalitatea poate fi definita diferit de fiecare in parte. Important este ca in momentul sexului sa te simti bine, atat timp cat partenerul se simte bine alaturi de tine si nu se simte lezat/folosit/manipulat.
In categoria replici incitante cred ca pot intra toate acele cuvinte care il provoaca, il atata, il starneste.

Tot ceea ce ajunge sa te satisfaca pe tine inseamna ca l-a incitat pe el, deci esti pe drumul cel bun. Incitant poate fi si cand te enervezi tu, cand ii spui ca nu mai poti sau cand il provoci soptindu-i la ureche crezi ca ai scapat?

Cred ca fiecare om are un anumit nivel de educatie si in acelasi timp fantezii. Dupa ani buni cu un partener, mai astepti ceva nou care sa schimbe putin obisnuinta sau rutina din cuplu… Sa recunoastem numai cate pozitii noi aducem intr-o perioada sau cu ce se mai indulceste sexul, dragostea sau actul sexual…

Cel mai potrivit lucru de spus este faptul ca niciodata atunci cand vorbesti despre sex, nu trebuie sa pomenesti de monotonie. Cum faci? Stabileste-ti singura regulile, jocurile, cuvintele.

Related posts