Te afli aici: Acasa » Flagrant » Alcool fara documente de provenienta confiscat de politistii de frontiera din Mehedinti

Alcool fara documente de provenienta confiscat de politistii de frontiera din Mehedinti

Alcool fara documente de provenienta confiscat de politistii de frontiera din Mehedinti

Poliţiştii de frontieră mehedinţeni au confiscat în cadrul unei acţiuni desfăşurate pe linia combaterii contrabandei, evaziunii fiscale şi a traficului cu produse accizabile 310 de litri de alcool etilic de provenienţă sârbească.

Alcoolul aparţinea unui cetăţean din municipiul Orşova care nu avea documente de provenienţă a mărfii şi era destinat comercializării pe piaţa ilegală din judeţul Mehedinţi.

În cadrul unei acţiuni  desfăşurate pe linia combaterii traficului ilicit cu produse accizabile desfăşurate în seara zilei de 04.05.2012, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră  Drobeta Turnu Severin au oprit  la un filtru organizat la intrarea în localitatea Gura Văii pe conducătorul  unui  autoturism Audi despre care deţineau date că se ocupă cu traficul cu produse accizabile.

La controlul autoturismului aparţinând lui P. Georgian, în vârstă de 49 de ani din municipiul Orşova, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au depistat în interiorul autovehiculului şi în portbagaj cantitatea de 310 de litri de alcool etilic pentru care  acesta nu avea acte de provenienţă.

P. Georgian a declarat că a cumpărat alcoolul  din localitatea Gura Văii  cu suma de 3000 de lei cu scopul  de a-l comercializa în satele şi comunele adiacente municipiului Orşova.

Lui P. Georgian i s-a întocmit  lucare penală pentru savârşirea infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fară a fi marcate sau marcate necorespunzător peste limita de 40 de litri de alcool etilic.

Întreaga cantitate de alcool în valoare de 4500 de lei a fost indisponibilizată în vederea  confiscării.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus