Te afli aici: Acasa » Flagrant » Furt de un milion de EURO din cutia de valori a unei banci

Furt de un milion de EURO din cutia de valori a unei banci

  Un bărbat a reclamat Poliţiei că dintr-o cutie de valori pe care a închiriat-o în incinta unei bănci din Ploieşti i-au dispărut bani şi bunuri a căror valoare totală este de aproape un milion de euro.

 Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Raluca Brezeanu, poliţiştii din Prahova au deschis o anchetă după ce bărbatul a reclamat, joi, că dintr-o cutie de valori din incinta unei bănci din Ploieşti i-au dispărut mai multe bunuri, dar şi o sumă de bani.

Investigaţiile sunt în curs, dar activitatea la sediul băncii nu a fost afectată de anchetă.

 Conform unor surse din rândul anchetatorilor, persoana care a făcut reclamaţia este un bărbat din localitatea Bărcăneşti, situată la câţiva kilometri de Ploieşti. Banca, la rândul său, se apără, susţinând că procedurile prevăd că doar persoana avea cheia şi ori câte ori ajungea la cutia sa de valori, mergea însoţit de un angajat al băncii, informează Realitatea TV.

 Anca Brejan, purtător de cuvânt IPJ Prahova, a declarat, la Realitatea TV: “Acum se cercetează incidentul la faţa locului, urmând a se stabili care a fost suma de bani şi dacă se confirmă sesizarea respectivă. Am fost sesizaţi că dintr-o cutie de valori aflată într-o bancă din Ploieşti au dispărut bani şi bunuri”.

 Victima furtului doreşte să îşi păstreze anonimatul.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus