Te afli aici: Acasa » Flagrant » Inselaciuni bancare de 100.000 de euro, la Timisoara

Inselaciuni bancare de 100.000 de euro, la Timisoara

Peste 30 de descinderi au avut loc în cursul zilei de joi, în diferite locaţii din Timişoara şi din judeţul Timiş, în vederea destructurării unui grup infracţional organizat, specializat în înşelăciuni bancare. Membrii erau împărţiţi pe grupuri de acţiune, fiecare având de îndeplinit anumite sarcini bine stabilite. O parte dintre ei întocmeau acte false, alţii le foloseau mergând la bănci pentru contractarea unor împrumuturi. Un rol important în coordonarea activităţilor infracţionale ale grupării îl avea o femeie de 41 de ani, suspectată că s-ar fi ocupat de racolarea persoanelor dornice să obţină cu uşurinţă un câştig ilicit. Printre cei vizaţi de anchetă este un consilier juridic, angajaţi ai unor bănci, dar şi un tânăr despre care se spune că ar fi fiu de poliţist.

Anchetatorii nu au dezvăluit, deocamdată, alte amănunte, însă, din câte se pare, în cauză este vorba de un prejudiciu de aproximativ 100.000 de euro, stabilit până acum.

Suspecţii au fost duşi la parchet, pentru audieri. La acţiunea întreprinsă sub coordonarea procurorilor DIICOT Timişoara au participat poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate, poliţişti de frontieră şi luptători din cadrul Serviciului pentru acţiuni speciale Timiş.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus