Te afli aici: Acasa » Flagrant » Omul de afaceri disparut la Arad. Filmul oribilei crime, reconstituit de anchetatori

Omul de afaceri disparut la Arad. Filmul oribilei crime, reconstituit de anchetatori

Procurorii susţin că Adrian Buleu, suspectul arestat în cazul omului de afaceri dispărut la Arad, şi-ar fi incendiat maşina pentru a ascunde urmele oribilei crime. Nici până acum cadavrul lui Abel Apostol, omul de afaceri din Arad, nu a fost găsit.

 I-a cerut soţiei să-l ia din pădurea de la Vladimirescu, judeţul Arad, pe motiv că a uitat unde şi-a parcat autoturismul, faptă petrecută în noaptea în care Abel Apostol a dispărut, scrie  aradon.ro.

Pe drum dinspre Vladimirescu, Buleu a aruncat pe geam cheia maşinii sale pe care o incendiase. De asemenea, soţia lui Buleu a găsit într-un sertar din locuinţa sa, portmoneul lui Abel Apostol. Când l-a confruntat pe soţul ei în legătură cu portmoneul acesta l-a luat şi nu i-a dat nicio explicaţie.

După ce a plecat de la amantă, procurorii cred că Adrian Buleu s-a deplasat în pădurea Vladimirescu unde şi-a incendiat autoturismul, însă înainte de aceasta şi-a sunat soţia pentru a-i spune să se deplaseze la restaurant, împreună cu doi angajaţi, pentru a spăla pe jos. Buleu i-a cerut soţiei sale să nu îi ceară vreo explicaţie, femeia conformându-se.

 “Ulterior, la scurt timp, respectiv la orele 23,30, inculpatul a contactat-o telefonic din nou pe B.A. de la ieşirea din Vladimirescu spre Mândruloc, solicitându-i acesteia să se deplaseze după el în pădurea Vladimirescu, urmând să-l ia de pe un drum de lângă nişte pensiuni, motivându-i acesteia că nu-şi mai aminteşte unde şi-a parcat maşina, conţinutul convorbirii fiind precizat de martoră. Astfel, inculpatul s-a deplasat în pădurea Vladimirescu, unde, într-un loc situat în vecinătatea râului Mureş, a incendiat autoturismul marca BMW, folosindu-se, aşa cum rezultă din expertiza întocmită în cauză, de un produs petrolier de tipul motorinelor evaporate, respectiv de combustibilul pe care acesta l-a achiziţionat anterior din benzinărie, după care s-a deplasat spre locul de întâlnire cu soţia. Astfel, întâlnindu-se cu soţia sa, inculpatul s-a urcat la volanul autoturismului cu care aceasta a venit după el şi în drum spre casă, la ieşirea din pădurea Vladimirescu, acesta a aruncat pe fereastra autoturismului cheia autovehiculului incendiat, care a fost identificată şi ridicată ulterior, la indicaţiile martorei B.A., de către organele de poliţie. Astfel, din pădurea Vladimirescu cei doi s-au deplasat la domiciliul comun din Arad, unde inculpatul i-a solicitat soţiei sale să-i tundă genele, întrucât erau arse, iar la o mână avea o urmă de arsură”, se arată în rechizitoriu.

Citeşte mai mult pe aradon.ro.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus