Te afli aici: Acasa » Informații utile » Aeroportul din Timisoara se inchide pentru o saptamana

Aeroportul din Timisoara se inchide pentru o saptamana

Aeroportul Internaţional “Traian Vuia” din Timişoara va fi închis pentru o săptămână, în perioada 24 august – 1 septembrie, din cauza unor reparaţii la pista de aterizare/decolare, aeronavele cu pasageri urmând să fie redirecţionate pe aeroportul din Arad.

În acest nterval, companiile Wizz Air şi Carpatair îşi vor menţine cursele şi orele nemodificate, în timp ce compania Lufthansa cu destinaţia Munchen (Germania).va avea o cursă pe zi, de luni până duminică, faţă de trei câte sunt în present.

Compania Tarom va avea trei curse pe zi cu destinaţia Bucureşti şi retur, de luni până vinery şi o singură cursă pentru aceeaşi destinaţie pentru ziua de sâmbătă, 31 august, iar duminică, 1 septembrie, vor fi două curse Tarom cu destinaţia Bucureşti şi retur.

Cursa charter spre Heraklion (Grecia) va decola, luni, 26 august, de pe aeroportul din Arad la ora 12.00, cu o oră mai târziu, iar charterul de Antalya (Turcia) va decola joi, 29 august, de pe aeroportul Arad, la ora 21.00.

Lucrările la pista de decolare/aterizare a Aeroportului Internaţional “Traian Vuia” din Timişoara au început în 15 iunie şi constă în reparaţii la rupturile de muchii şi colţuri ale dalelor, închiderea exfolierilor superficiale ale suprafeţelor de beton şi a alveolelor, înlocuirile dalelor de beton, aşternerea stratului asfaltic, repoziţionarea sistemului de balizaj luminos şi realizarea marcajului diurn.

Lucrările sunt realizate de către S.C. Albix General Construcţii S.R.L.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus