Te afli aici: Acasa » Informații utile » Cursuri de calificare, perfectionare si specializare in domeniul informaticii, economiei si limbilor moderne aplicate

Cursuri de calificare, perfectionare si specializare in domeniul informaticii, economiei si limbilor moderne aplicate

 

ITC-ELINF, unul dintre cele mai experimentate centre de reconversie profesionala, acreditat ECDL, demareaza inscrierile pentru cursurile de calificare, perfectionare, specializare din grila de toamna, cursuri finalizate cu acordarea unei diplome acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei:

– OPERATOR CALCULATOR ELECTRONIC SI RETELE. Cursul studiaza concepte de baza ale tehnologiei informatiei, utilizarea computerului si organizarea fisierelor Windows, procesare de text- WORD, calcul tabelar- EXCEL, baze de date- ACCESS, prezentari- POWER POINT, informatie si comunicare- INTERNET si E-MAIL. Mai mult decat atat, odata cu Hotararea Guvernului in ceea ce priveste sustinerea examenului de Bacalaureat, centrul ITC-ELINF incurajeaza toti elevii pentru sustinerea examenelor in vederea obtinerii Permisului European de Conducere a Computerului, pentru echivalarea competentelor digitale, certificat recunoscut international, centrul punand la dispozitia acestora  cursuri speciale de pregatire si simulari de teste gratuite.
CONTABIL – Cursul se adreseaza persoanelor care doresc sa urmeze o cariera in contabilitate si trateaza contabilitatea financiara, intocmirea bilantului contabil, precum si utilizarea programului contabil pe calculator D-SOFT.
DESIGNER PAGINI WEB – cursul se desfasoara la un nivel profesionist, ilustrand cele mai interesante si utile aspecte ale web-ului, atat din punct de vedere teoretic, dar mai cu seama aplicativ: meta-limbajul XML, HTML, JS, DHTML, PHP, ASP, SQL.
INSPECTOR/REFERENT RESURSE UMANE – Cursul se desfasoara in sistem intensiv si are un pronuntat caracter practic prin imbinarea celor mai recente modificari ale Codului Muncii cu aplicarea lor in cadrul organizatiilor; se dezbate problematica resurselor umane atat din prisma angajatorului, cat si cea a angajatului; insusirea modului de utilizare a aplicatiei REVISAL si de intocmire a Declaratiei unice 112.
MANAGER RESURSE UMANE –  se adreseaza persoanelor care doresc sa se formeze si sa se perfectioneze in acest domeniu, oferind participantilor o abordare practica a managementului resurselor umane, urmarind dezvoltarea aptitudinilor si competentelor specifice
MANAGER PROIECT – cursul vine in intampinarea unei nevoi crescute pe piata muncii din Romania de persoane capabile sa elaboreze si sa deruleze un proiect, inclusiv proiecte cu finantare europeana. Managerul de proiect se ocupa de dezvoltarea unui proiect, estimarea resurselor, obtinerea finantarii, gestionarea cu responsabilitate a tuturor resurselor umane si materiale implicate in proiect.
ASISTENT MANAGER – cursul urmareste formarea abilitatilor necesare muncii de secretariat si deprinderile cu functiile care revin unui asistent manager: prelucrarea informatiilor, documentarea, functia de reprezentare, functia de filtru si legatura pentru solicitari de contacte cu conducerea, functia de asistare directa a managementului.
FORMATOR – Cursul isi propune imbunatatirea nivelului de intelegere a participantilor in insusirea metodelor de lucru cu adultii, a instrumentelor si tehnicilor de evaluare a participantilor la programul de formare, a tehnicilor de feedback si a modului de revizuire si promovare a programului.
LIMBA ENGLEZA, GERMANA, ITALIANA – nivel incepator, mediu si avansat
EDITARE SI PRELUCRARE IMAGINI – standardul pentru editare de imagini, este folosit de multi profesionisti in tot ceea ce tine de arta digitala, de la pagini web, la manipulare foto si pictura digitala, fiind cel mai bun produs din linia de editare digitala
JAVA – Cursul este realizat pentru a completa formarea profesionala a elevilor si studentilor, aprofundand un spectru larg de domenii de aplicabililitate a limbajului Java, de la aplicatii de sine statatoare si pana la API-ul Java.
– C++ – Programare orientata pe obiecte, cursul adresandu-se tuturor celor interesati si, in special, viitorilor elevi  de liceu, care urmeaza o sectie de informatica
ADMINISTRATOR  RETEA – administratorul de retea este cel care gestioneaza licentele pentru orice software utilizat, bugetul alocat retelei si achizitiile, asigura functionarea hardware-ului si software-ului, rezolva toate problemele legate de calculatoare si imprimante.
PROIECTARE ASISTATA DE CALCULATOR – se studiaza standardul industrial pentru proiectare/ desenare asistata de calculator. Cursul se adreseaza inginerilor, arhitectilor, si tuturor celor care doresc o noua specializare.

Ca noutate pentru prichindeii  din gradinite
INITIERE IN TAINELE CALCULATORULUI cu atestat EQUALSKILLS, precum si INITIERE IN LIMBA ENGLEZA SI GERMANA.

CURSURI PENTRU SENIORI:
– OPERATOR CALCULATOR 100 lei;
– ENGLEZA, GERMANA, ITALIANA 100 lei

 Informații și înscrieri: Calea Circumvalatiunii, nr. 2, et. 2 (fostul sediu al Politiei Rutiere), tel: 0256 499613; 0723 350435; 0771 329215, e-mail: elinf_ecdl@yahoo.com

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus