Te afli aici: Acasa » Informații utile » Dragoste, cariera, sanatatea si bani. Afla-ti Horoscopul verii

Dragoste, cariera, sanatatea si bani. Afla-ti Horoscopul verii

Dragoste, cariera, sanatatea si bani. Afla-ti Horoscopul verii

Peste două zile începe vara din punct de vedere calendaristic. Afla cum iţi va merge din punct de vedere al dragostei, carierei, banilor şi sănătăţii.

Berbec

 • DRAGOSTE: Iulie este o lună complicată, pentru că pune accentul pe trecut şi te poate împinge spre dorinţa de a construi relaţii după un model vechi, care nu s-a dovedit bun pentru tine. Relaţia de cuplu poate deveni mai furtunoasă după prima jumătate a lunii iulie, tendinţă care va continua şi în august.
 • CARIERÅ: În iunie eşti nevoit(ă) să te mulţumeşti cu ce ai, cu actualele condiţii şi cu relaţiile destul de încurcate cu colegii sau cu şefii. Din iulie, situaţia se mai simplifică, dar nu în sensul dorit de tine, ci prin clarificarea opţiunilor pe care le ai la îndemână. Vei dori să iei decizii radicale, dar contextul nu îţi va oferi acele elemente sigure care să îţi permită să hotărăşti fără să ai îndoieli sau regrete. Luna august continuă în acelaşi fel.
 • SÅNÅTATE: Luna iunie poate fi dificilă dacă nu ai luat măsuri suficiente pentru a schimba obiceiurile care îţi afectează echilibrul general. E vizat în special segmentul digestiv, aşa că alimentaţia ar fi bine să fie cât mai simplă şi mai uşoară. Iulie păstrează această tendinţă, dar august aduce energie şi dorinţă de schimbare, iar asta se va reflecta pozitiv asupra stării tale generale.
 • BANI: După o perioadă lungă în care nu te-ai putut baza pe nimic în plan financiar, acest element se risipeşte în timpul verii. Numai că dispare şi un altul, care a adus ocazii frumoase de câştig. Sunt posibile perioade în care vei depinde de banii partenerului sau ai familiei, dar aceasta e o tendinţă valabilă de la toamnă.

Taur

 • DRAGOSTE: Nu se mişcă nimic în acest domeniu de viaţă în prima lună a verii. Iar iulie vine cu noutăţi numai acolo unde există un teren favorabil, adică un suflet liber, dispus să ofere dragoste şi încredere. August poate fi o lună mai dinamică, dar e vorba de o dinamică negativă, dacă vei ceda tentaţiei de a pune pe umerii celor dragi toate dorinţele neîmplinite şi te vei enerva dacă aceştia nu vor înţelege ce au de făcut sau se vor revolta împotriva situaţiei. Finalul lunii august înseamnă debutul perioadei de testare a seriozităţii angajamentelor faţă de partenerul de cuplu şi trebuie să fii pregătit(ă) să treci prin multe furtuni.
 • CARIERÅ: În iunie sunt posibile decizii ale superiorilor, care îţi pot afecta serios şi tragerea de inimă cu care te implici în problemele de la serviciu, şi nivelul salariului. Protectorii s-au risipit care pe unde a apucat, iar tu trebuie să te descurci singur(ă), cu puterile tale, pe baza experienţei acumulate. În iulie ai putea fi nevoit(ă) să munceşti mai mult. August aduce pericolul de a-ţi ieşi din fire mai uşor, pentru că accentuează orgoliul şi voinţa personală.
 • SÅNÅTATE: Luna iunie vine cu supărări în plan profesional, dar cu şicane financiare, şi toate acestea te-ar putea afecta destul de mult. Sunt vizate zona rinichilor, cea lombară şi aparatul urinar, în special la femei. Pe un fond sufletesc destul de răscolit se pot manifesta şi unele afecţiuni nervoase, pe care vei reuşi să le ţii sub control numai dacă te implici şi cauţi sfatul unor specialişti adevăraţi. Există şi o veste bună: vara aduce mai puţine ispite, pofte sau dorinţe pe care până acum nu ţi le-ai putut refuza, chiar dacă ştiai că nu îţi fac nici un bine.
 • BANI: Dintre toate lunile de vară, cea mai complicată este iunie. Începe un şir de şicane financiare pe care va trebui să le suporţi o bună bucată de vreme. Trebuie să te pregăteşti pentru tot felul de ciudăţenii legate de bani, de la furt la pierderea unor sume destul de importante. Poate să apară şi senzaţia chinuitoare că oricât de bine ai câştiga nu e suficient, de parcă aceeaşi sumă nu mai are aceeaşi valoare ca în urmă cu ceva timp.

Gemeni

 • DRAGOSTE: În iunie dispare un obstacol important din calea împlinirii unora dintre cele mai arzătoare dorinţe ale tale, dar ceva se schimbă – ai îndoieli şi parcă ai vrea să te retragi. Va fi o provocare să-i explici partenerului de cuplu ce anume te-a determinat să renunţi la ideea unei vieţi în comun. În iulie vor apărea situaţii favorabile pentru reînnodarea relaţiei, dacă ai avut grijă să n-o rupi definitiv. August este un fel de ultim tren pentru cei care nu au reuşit să îşi pună planurile în aplicare în primele două luni de vară.
 • CARIERÅ: Luna iunie este pentru tine una dintre cele mai bulversante din acest an şi ar fi bine să te găsească pregătit(ă). Iulie îţi aduce ceva mai mult echilibru, iar august este o lună dinamică, dar fără modificări ale statutului profesional.
 • SÅNÅTATE: În iunie ai putea fi tentat(ă) să exagerezi din toate punctele de vedere şi să te alegi cu câteva kilograme în plus, chiar dacă nu eşti predispus( ă) la îngrăşare. Iulie este o lună mai bună pentru sănătate, dar delicată pentru alte domenii, aşa că va fi nevoie să îţi ţii în frâu pornirile, ca să nu exagerezi cu diverse plăceri. Orice frustrare se poate transforma într-un motiv de a neglija aspectul fizic. În august va trebui să-ţi îndrepţi atenţia asupra problemelor de sănătate pentru a înţelege cauzele apariţiei bolilor.
 • BANI: Luna iunie nu vine cu schimbări în plan financiar. Iulie poate aduce diminuarea unor ghinioane sau beneficii indirecte, de pe urma orelor suplimentare sau a unor colaborări. August vine cu mai multe ocazii de a cheltui, pentru că atenţia ta se mută pe vacanţe, aventură şi flirturi. De la sfârşitul acestei veri vei avea grijă ca sursele de câştig pe care le-ai ratat din diverse motive să nu îţi mai scape din mână.

Rac

 • DRAGOSTE: Iunie este o lună destul de slabă în domeniul sentimental. Aduce mai multe complicaţii în relaţiile cu familia, încurcături din care înveţi să fii diplomat(ă), delicat(ă) şi tolerant(ă). Toate aceste calităţi îţi vor prinde bine mai târziu. În iulie eşti mai tonic(ă), mai senin(ă) şi ai mai multă încredere în forţele proprii. Cu o asemenea dispoziţie, ai putea cuceri destul de uşor pe oricine pui ochii. În august va fi nevoie să iei decizii mature. Relaţiile de durată vor fi testate prin tot felul de evenimente, care vor duce fie la oficializare, fie la despărţire.
 • CARIERÅ: Luna iunie poate fi dificilă din cauza instabilităţii unor decizii, a informaţiilor contradictorii pe care le primeşti, dar şi pentru că relaţiile cu cei de la locul de muncă se complică. În iulie, aceste legături se refac, pentru că dai dovadă de mai mult calm, de răbdare şi de înţelegere. În august sunt şanse mari să intervină o schimbare importantă în plan profesional.
 • SÅNÅTATE: Luna iunie este plină de modificări de scurtă durată a stării de sănătate. Cauza se ascunde în starea din familie, pe care o preiei şi o exteriorizezi prin aceste dereglări. La baza problemelor s-ar putea afla şi o teamă de-a ta legată de bolile părinţilor, pe care le-ai putea moşteni. În iulie afli dacă temerile tale au fost întemeiate sau nu, iar pe baza acestor informaţii vei începe să te refaci, în august.
 • BANI: Nimic nou până în august în acest domeniu. Iunie este o lună derutantă, pentru că circulă informaţii în care ştii că nu poţi avea încredere şi chiar ar fi bine să nu-ţi faci planuri pe baza promisiunilor care îţi ajung la ureche. Nici iulie nu vine şi cu şansa de care ai nevoie. Toate ofertele pe care le vei primi în această vară au mai multe imperfecţiuni decât beneficii

Leu

 • DRAGOSTE: Iunie vine cu oscilaţii mari, nu ale sentimentelor tale, ci ale felului în care sunt primite acestea. Va trebui să faci faţă momentelor în care cei dragi te-ar putea respinge. În iulie se revine la normalitate. August este o lună excelentă, dar există un pericol de care ar fi bine să fii conştient(ă): orgoliul poate sufoca sentimentele.
 • CARIERÅ: Este o vară încărcată de ghinion pentru cei care fac afaceri şi se asociază cu persoane care acţionează la limita legii sau o încalcă. Iunie este cea mai dificilă lună – nu te poţi baza pe nimic, din cauza contradicţiilor provocate de informaţiile care se schimbă de la o zi la alta. Iulie promite ceva mai multă stabilitate. În august nu vor mai conta aceste lucruri, pentru că vei decide să nu mai pleci urechea la tot ce se vehiculează.
 • SÅNÅTATE: Starea de sănătate poate oscila de la perioade cu o energie debordantă până la devitalizare. Iunie nu aduce pericole decât în acele cazuri în care s-a instalat deja o afecţiune gravă. Iulie este o lună delicată pentru toţi, dar problemele care apar acum sunt relativ uşor de remediat. August e momentul de refacere.
 • BANI: Luna iunie poate aduce pierderi importante acolo unde au fost încălcate regulile şi cei implicaţi şi-au atribuit mai multe beneficii decât ar fi meritat. Iulie dă tuturor ceea ce merită, adică readuce situaţia la normal şi reglează beneficiile şi obligaţiile. În august ai putea face cheltuieli care depăşesc posibilităţile tale reale.

Fecioară

 • DRAGOSTE: Luna iunie este una dintre cele mai dificile din această vară, pentru că vei fi tentat(ă) la fiecare pas să ocoleşti realitatea şi să te ascunzi în spatele cuvintelor şi a promisiunilor în care nici tu nu crezi. Iulie aduce mai multă stabilitate, o revenire la exprimarea sinceră, în primul rând din cauza insistenţelor familiei. Una dintre cele mai mari erori pe care le poţi face în această vară este să crezi că vei putea să împaci pe toată lumea, să jonglezi printre dorinţele celor dragi, fără să refuzi sau să superi pe vreunul.
 • CARIERÅ: Luna iunie se anunţă grea, cu multe de rezolvat într-un timp scurt, cu momente în care vei fi nevoit(ă) să revii asupra propriilor decizii şi să-ţi diminuezi singur(ă) credibilitatea. Sunt posibile căderi de la înălţime, acolo unde ambiţiile depăşesc posibilităţile reale. Nici iulie nu va fi o lună mai bună, chiar aduce mai multe responsabilităţi profesionale şi obligaţia de a reface ceea ce ai stricat luna anterioară. Pe umerii tăi apasă o mare răspundere, mai ales dacă te afli într-un post de conducere şi trebuie să recunoşti că abilităţile naturale de lider fie îţi lipsesc, fie sunt necizelate. August e tot o lună grea, dacă nu vei avea grijă să îţi păzeşti spatele, să nu-ţi faci prea mulţi duşmani şi să nu calci în picioare interesele celorlalţi. Intuiţia îţi spune unde greşeşti, dar nu îi dai atenţie.
 • SÅNÅTATE: În iunie, stresul concentrat te poate duce în situaţia de a uita de mâncare sau de somn ori poţi ajunge în extrema cealaltă, să mănânci dezordonat şi prea mult şi să dormi prost. Oboseala aceasta duce la uzură, nu doar la scăderea capacităţii de concentare sau a memoriei. În iulie situaţiile par să evolueze spre o oarecare normalitate. În august ai putea fi forţat(ă) să iei o pauză din cauza apariţiei unor afecţiuni legate de apartul circulator.
 • BANI: Luna iunie se anunţă a fi una dintre cele mai dificile din acest an şi sunt posibile unele consecinţe şi asupra finanţelor, dar sunt limitări de scurtă durată. Iulie este o lună favorabilă pentru mici reparaţii financiare, plăţile întârziate se fac acum şi sumele meritate intră în contul tău. Tendinţa continuă în august.

Balanţă

 • DRAGOSTE: În iunie începe un amplu proces de analiză a calităţii relaţiilor personale. Acesta continuă în iulie şi poate căpăta accente acute, din cauza creşterii numărului de dorinţe neîmplinite. În august se mai limpezesc apele şi vei reuşi să vezi cu cine poţi păşi în viitor şi pe cine ar fi cazul să laşi în urmă.
 • CARIERÅ: Planul profesional a intrat într-un proces profund de transformare. Luna iunie poate fi dificilă, pentru că bulversează planurile de viitor şi aduce îndoieli majore, care se vor reflecta şi în nivelul încrederii superiorilor că eşti omul potrivit la locul potrivit. Iulie vine să netezească o parte din aceste asperităţi, dar nu aduce soluţii. August, în schimb, deschide oportunităţi de dezvoltare.
 • SÅNÅTATE: Prima lună de vară vine cu riscul unor dezechilibre psihice provocate de instabilitatea ideilor, a deciziilor şi a puterii de concentare. La nivel fizic, această agitaţie interioară poate provoca probleme digestive, în special intestinale, dar şi renale sau legate de zona lombară. Iulie continuă această tendinţă. Luna august aduce mult aşteptatul moment de refacere.
 • BANI: Chiar de la începutul verii scapi de o problemă financiară importantă, dar rămâi şi fără o sursă de venit. Complicaţiile care dispar din viaţa ta pot avea legătură cu un contract de finanţare, o sponsorizare, un împrumut, chestiuni care ţi-au dat destule bătăi de cap până acum. Luna iulie te aduce în centrul atenţiei unui grup care are nevoie de serviciile tale, iar plata se anunţă generoasă. August e luna ta, o poţi rezerva de pe acum pentru vacanţă, alături de prieteni, rude sau un cerc de persoane foarte apropiate. Deci va fi rost de cheltuială.

Scorpion

 • DRAGOSTE: În iunie ai putea fi tentat( ă) să te documentezi pentru a putea lua o decizie esenţială, de separare sau de oficializare a relaţiei, dar nu vei finaliza nici una dintre variante. În iulie revii la sentimente mai bune şi renunţi la intenţiile de a te elibera de povara unei relaţii dificile. În august te vei vedea prins(ă) cu probleme profesionale, iar grija faţă de sentimentele celor apropiaţi se va diminua.
 • CARIERÅ: Lunile de vară se anunţă deosebit de agitate, deşi la suprafaţă va părea că nu se petrece mare lucru. Vei fi implicat(ă) în foarte multe decizii secrete, bazate pe bucăţi de adevăr. Iulie vine cu o problematică asemănătoare, dar povara de pe umerii tăi va fi mai uşoară. A doua jumătate a lunii iulie şi prima parte din august pot fi greu de suportat din cauza punerii în discuţie a unora dintre atribuţiile tale profesionale sau a autorităţii tale la serviciu.
 • SÅNÅTATE: În prima lună de vară vor ieşi iar la lumină afecţiuni pe care le credeai rezolvate. Iulie continuă această tendinţă şi răscoleşte suplimentar segmentul renal, rezultatul putând fi o afecţiune acută în acest loc. Imunitatea poate să scadă pe fondul unor stări emoţionale negative prelungite.
 • BANI: În iunie se revine la o metodă păguboasă de calcul pentru suma care îţi revine, cu atâtea erori şi iţe încâlcite, încât cu greu vei putea înţelege ceva ca să te poţi proteja. Cheltuielile neprevăzute, mai ales cele decise de membrii familiei, în special de partenerul de cuplu, pot duce la apariţia unor probleme, inclusiv la certuri pe această temă. Există şi riscul să acumulezi toate aceste nemulţumiri şi să izbucneşti la un moment dat. Iulie este o lună la fel de complicată. În august nu se mai pune problema unor pierderi, dar nici beneficiile nu se înmulţesc.

SÅGETÅTOR 22.11 – 20.12

DRAGOSTE: Luna iunie este complicată, presărată cu momente dificile în viața de cuplu. Pot să apară fisuri serioase, la care va trebui să lucrezi mult timp pentru a le remedia. În iulie tendința se inversează, dar atmosfera din cuplu nu va mai fi la fel ca înainte de “furtună”, dacă nu ai avut grijă ca în luna anterioară să păstrezi măcar un echilibru aproximativ. August e luna clarificărilor.

CARIERÅ: Luna iunie este un puzzle pe care cu greu vei reuşi să îl descifrezi sau poate chiar deloc. Acest lucru este valabil pentru nativii implicați în afaceri, care ar putea fi nevoiți să îşi caute alți parteneri, să ia de la zero anumite proiecte sau chiar să renunțe la ele. Nu sunt recomandate negocierile, semnarea de documente sau orice alt fel de convenție de colaborare în iunie. Abia în iulie pot fi rezolvate astfel de probleme. August este o lună de pregătire a unor noi etape din dezvoltarea profesională.

SÅNÅTATE: Se stabileşte chiar de la începutul verii o oarecare predictibilitate a evoluției afecțiunilor deja instalate. În iulie şi august eşti tentat(ă) să-ți forțezi limitele prin examene sau călătorii care te extenuează. Se instalează o oboseala suspectă.

BANI: Luna iunie este neutră în plan financiar, dacă nu te vei amesteca în afaceri cu parteneri dubioşi, caz în care sunt posibile consecințe neplăcute. Iulie vine cu o doză mai mare de şansă, dar şi cu o creştere a nevoilor familiei şi a obligațiilor tale de plată. August este o lună favorabilă progresului personal, mai ales în a doua parte.

CAPRICORN 21.12 – 20.01

DRAGOSTE: Relațiile de tot felul se pot deteriora în iunie. În iulie vei putea observa o oarecare revenire la normalitate, dar slabă şi descurajatoare. August este o lună foarte interesantă, dar şi periculoasă. Ai putea lua decizii radicale, de exemplu să laşi tot pentru cineva drag sau să renunți la anumite convingeri pentru a trăi o poveste de iubire frumoasă.

CARIERÅ: Din iunie se desfac anumite legături profesionale care te-au ținut în şah până acum, dar se complică cele pe care ai crezut că le ai sub control. Încă nu s-a încheiat perioada de creştere profesională şi de aceea ai putea resimți toate evenimentele din această vară ca fiind bulversante. Este foarte important cu cine te asociezi, cu cine negociezi, ce promiți şi ce pui în aplicare, în interesul cui şi pentru ce. Iulie vine să repare ce se poate, se mai calmează spiritele, recapeți un partener important, iar în august te vei putea bucura de rezultatele muncii tale.

SÅNÅTATE: În iunie începe un interval în care ar putea avea de suferit mâinile şi plămânii, dar sunt posibile şi alte ciudățenii legate de sănătate, cum ar fi o oboseală inexplicabilă, care dispare când pleci de la muncă. Vor apărea fel de fel de manifestări ale unor boli care te vor pune pe gânduri, dar la un diagnostic exact nu se va ajunge, cel puțin nu în iunie. Abia în iulie se va putea stabili ce se petrece cu tine. August e ultima lună dintr-o serie lungă în care ai avut ocazia de a cerceta şi cere informații care să te ajute să înțelegi legătura dintre emoțiile pe care le trăieşti şi starea ta de sănătate.

BANI: Iunie e o lună complicată, care nu aduce ceea ce este necesar ca să îți poți rotunji veniturile. Iulie pare mai promițătoare, dar nu reuşeşte să schimbe tendințele lunii anterioare. Iar în august se anunță dificultăți, fie din cauza unor diminuări ale veniturilor partenerului de viață sau ale familiei, fie din cauza cheltuielilor mari.

VÅRSÅTOR 21.01 – 20.02

DRAGOSTE: În iunie ai putea face greşeli majore din cauză că în chestiunile sentimentale nu eşti lucid(ă) şi ai tendința de a tăia de la rădăcină tot ce ți se pare că afectează calitatea relației. În iulie începi să aduni cioburile şi încerci să recompui un traseu comun. De la jumătatea lunii iulie până spre jumătatea lunii august ar fi bine să eviți deciziile importante care vizează relația de cuplu şi să-ți cenzurezi pornirile autoritare.

CARIERĂ: În lunile de vară vei avea ocazii să descoperi numeroase posibilități de dezvoltare profesională, deocamdată la nivel de informație, invitație, provocare. Acestea vin din grupul de prieteni sau de la persoane cu care împarți aceleaşi pasiuni. Iunie este o lună dificilă, pentru că momentele plăcute se diminuează sau dispar. Luna iulie readuce situația la normal, dar nu creează condiții pentru o evoluție aşa cum ți-ai dori. În a doua jumătate a lunii iulie şi prima parte din agust se recomandă să nu semnezi documente oficiale, contracte sau alte acte.

SĂNĂTATE: Vestea bună e că începi să observi kilogramele acumulate şi iei măsuri pentru a reveni la forma de altădată. Poftele se diminuează, mai ales cea de dulce, care probabil ți-a dat destule bătăi de cap până acum. Un aspect de care trebuie să ții cont e cel legat de afecțiunile moştenite şi de cele mai bune metode de a le ține sub control.

BANI: Nici iunie, nici iulie nu sunt luni favorabile în acest domeniu. Singura veste bună e reglarea situației financiare a partenerului de viață, pentru scurt timp, dar la momentul potrivit. În rest, vara vine cu ocazii de a face compromisuri, uneori dureroase, pentru a câştiga ceva în plus şi probabil că nu le vei accepta. Iar când vor veni ofertele de colaborare, cooperare sau asociere, în a doua jumătate a lunii august, vei fi cu ochii îndreptați în altă direcție.

PEŞTI 21.02 – 20.03

DRAGOSTE: Luna iunie vine cu numeroase provocări, care pot duce la o reconsiderare a planurilor de viitor. Problemele din familie pot genera conflicte în cuplu, iar evoluția acestora nu mai e la fel ca de obicei, adică nu se încheie cu o împăcare şi totul se dă uitării. Se pune prea mare preț pe vorbe, pe voința unuia sau a altuia şi astfel se ajunge într-o situație instabilă, care poate avea consecințe dureroase. Luna iulie e mai bună în plan sentimental, iar august nu vine cu schimbări care să zdruncine relațiile.

CARIERÅ: În iunie vei fi tentat(ă) să iei decizii radicale, pe baza unor informații incomplete. Se recomandă să fii foarte atent(ă) la ofertele de muncă pe care le-ai putea primi între a doua jumătate a lunii iulie şi prima parte din august, pentru că ți se ascund dezavantaje pe care le vei descoperi singur(ă) în a doua parte a lunii august.

SÅNÅTATE: E posibil să apară unele mici probleme, mai ales sub forma unei nevoi greu de explicat de a experimenta feluri de mâncare care nu-ți fac bine, indiferent cât de arătoase sunt. Cele mai periculoase luni în acest sens sunt iunie şi iulie. În august poate interveni o altă problemă, de data aceasta circulatorie sau cardiacă. Se recomandă să amâni investigațiile medicale sau să nu pui bază pe rezultate până în a doua jumătate a lunii august.

BANI: Luna iunie vine cu ispita de a cheltui mult şi cam fără rost. Iulie nu se lasă mai prejos, dar prioritățile nu mai sunt luate în joacă, vei lua decizii mai bune, mai practice. E posibil să investeşti într-un proiect imobiliar. Există tot felul de lipsuri, de erori în planurile pe care ți le faci acum şi de aceea ar fi de dorit să amâni decizia de a cumpăra o locuință sau de a amenaja casa. În a doua jumătate a lunii august sunt posibile situații favorabile, care vor aduce mai mulți bani în buzunarele tale.

Sursa: Libertatea

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus