Întreruperi în furnizarea apei calde pe mai multe străzi din Timișoara

 

Pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a Municipiului Timișoara, se va întrerupe furnizarea apei calde de consum în ziua de miercuri, 05.06.2024, de la  ora 8ºº la ora 16ºº,  la  punctele termice 47, 47A, 48B și 48C.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Amforei, Dropie, Gh. Lazăr, Timiș, Cetății, Labirint, Stelelor, Brândușei, Merișor – în total, 95 de branșamente.

Totodată, având în vedere notificarea transmisă de către Aquatim SA privind execuția unor lucrări la conducta de apă care alimentează CT UMT, planificate tot pentru ziua de miercuri, 05.06.2024, între orele 9ºº – 14ºº, se întrerupe furnizarea apei calde de consum la centrala termică menționată.

Vor fi afectați consumatorii care locuiesc pe străzile: A. Imbroane, Babadag, Dobrogea, Macin – în total un  număr de 19 branșamente.

La finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care se recomandă evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei.

De asemenea, consumatorii trebuie să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Daniela Florian

Related posts