Întreruperi în furnizarea de apă caldă și apă rece hidrofor

 

Pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a Municipiului Timișoara, se va întrerupe furnizarea apei calde de consum în ziua de marți, 30.04.2024, de la  ora 8ºº până la ora 15ºº,  la  punctele termice 27 și 28. 

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor:  Martir Gh. Iosub, Martir D-tru Osman, Leandrului, Sever Bocu, Amiciției, Arcașilor, C-tin cel Mare, Ecoului, Martir Silviu Motohon, Perlei  – în total, un număr de 41 de branșamente.

Totodată, având în vedere notificarea transmisă de către Rețele Electrice Banat S.A. privind execuția unor lucrări în rețeaua de medie tensiune, planificate tot pentru ziua de marți30.04.2024,  între orele  09ºº – 17ºº,  la PT 3, se va întrerupe furnizarea apei calde de consum și apei reci hidrofor la punctul termic menționat.

Vor fi  afectați consumatorii arondați străzilor: Piața Victoriei, Piatra Craiului, Dr. N. Paulescu – în total, 14  branșamente.

Consumatorii trebuie să știe că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care se recomandă evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei, de asemenea, să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Daniela Florian

Related posts