Te afli aici: Acasa » Internațional » Bashar al-Assad: Siria se va apara impotriva oricarei agresiuni

Bashar al-Assad: Siria se va apara impotriva oricarei agresiuni

Preşedintele sirian, Bashar al-Assad, a afirmat joi că ţara sa se va apăra împotriva oricărui atac, în contextul în care o serie de ţări occidentale îl acuză că a folosit arme chimice şi ameninţă cu o intervenţie militară, transmite AFP.

“Siria se va apăra împotriva oricărei agresiuni, iar ameninţările nu fac decât să-i întărească ataşamentul faţă de principiile sale şi independenţa sa”, a declarat Al-Assad, la primirea unei delegaţii din Yemen şi ale cărei declaraţii au fost reproduse de televiziunea de stat siriană.

Preşedintele a subliniat că statul sirian, “cu poporul său care rezistă şi valoroasa sa armată, este hotărât să eradicheze terorismul susţinut de Israel şi de ţările occidentale pentru a servi intereselor acestora care sunt divizarea regiunii, fragmentarea şi supunerea popoarelor acesteia’. El a asimilat, totodată, aşa cum o face de doi ani şi jumătate, rebeliunea din Siria cu terorismul.“Poporul este garantul victoriei şi asta se întâmplă în Siria”, a mai declarat preşedintele sirian.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus