Te afli aici: Acasa » Internațional » Fiica Iuliei Timosenko face apel catre Franta sa nu slabeasca presiunile asupra Kievului

Fiica Iuliei Timosenko face apel catre Franta sa nu slabeasca presiunile asupra Kievului

Fiica Iuliei Timosenko face apel catre Franta sa nu slabeasca presiunile asupra Kievului

Fiica fostului premier ucrainean Iulia Timoşenko, acesta din urmă condamnată la şapte ani de închisoare pentru abuz de putere, a cerut vineri Franţei să nu slăbească presiunile asupra guvernului ucrainean, relatează AFP.

Invitată de către primăria Arondismentului 6 din Paris, Evghenia Timoşenko, care străbate Europa din septembrie pentru a sensibiliza guvernele în legătură cu situaţia mamei sale, a afirmat că starea mamei sale nu s-a îmbunătăţit. Fac apel la continuarea presiunilor asupra conducerii Ucrainei, a declarat tânăra femeie, care şi-a văzut mama săptămâna trecută în peniteniciarul din Harkov.

Ea se află sub supraveghere continuă, sub presiune psihologică. Ea nu poate merge încă. Nu se poate deplasa nici până la fereastră. Nu o lasă să dea telefon. I s-ar putea întâmpla Dumnezeu ştie ce şi noi nu am şti, a mai spus fiica fostului premier ucrainean. Astăzi este o dată simbolică. Ucraina joacă împotriva Franţei. Vreau să le mulţumesc celor care o susţin aici pe mama mea, a adăugat Evghenia Timoşenko.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus