Ingrijorare la Chisinau.Sedinta secreta dedicata granitelor impuse de Transnistria

  Ministrul de Interne şi şeful serviciului secret din Republica Moldova au fost convocaţi la o şedinţă cu uşile închise a Parlamentului.

  Deputaţii vor examina azi situaţia din Transnistria, după ce administraţia separatistă a stabilit săptămâna trecută aşa-numitele frontiere ale regiunii. Vicepremierul pentru Reintegrare, Eugen Carpov, ministrul de Interne, Dorin Recean, directorul Serviciului de Securitate, Mihai Balan, dar şi alţi oficiali responsabili de situaţia din raioanele de est vor fi audiaţi în Parlament, scrie Publika.md. 

Deputaţii comunişti au cerut ca şedinţa specială a Legislativului să fie publică. Comuniştii au solicitat Biroului Permanent ca întreaga echipă guvernamentală.să fie invittată la şedinţă    În 10 iunie, şeful administraţiei de la Tiraspol, Evgheni Şevciuk, a promulgat o pretinsă lege cu privire la frontierele aşa-numitei republici moldoveneşti nistrene. Potrivit documentului, mai multe localităţi subordonate autorităţilor constituţionale de la Chişinău au fost incluse în componenţa Transnistriei.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.