Te afli aici: Acasa » Internațional » Ministrii de finante din zona euro, dispusi sa discute imediat ce rezultatele alegerilor din Grecia vor fi cunoscute

Ministrii de finante din zona euro, dispusi sa discute imediat ce rezultatele alegerilor din Grecia vor fi cunoscute

Ministrii de finante din zona euro, dispusi sa discute imediat ce rezultatele alegerilor din Grecia vor fi cunoscute

Miniştrii de finanţe din zona euro sunt gata să organizeze o conferinţă telefonică imediat ce rezultatele legislative de duminică din Grecia vor fi cunoscute, au informat două surse diplomatice europene, relatează joi AFP.

O conferinţă telefonică a Eurogrupului este posibilă după rezultatele de duminică seara, însă nimic nu este decis, a declarat una dintre aceste surse, intervievată miercuri, subliniind că miniştrii de finanţe din zona euro ar trebui să se concentreze în legătură cu ce ar trebui făcut dacă extrema stângă elenă ar câştiga detaşat alegerile. Joi, o altă sursă diplomatică a confirmat că miniştrii de finanţe din zona euro sunt gata să se reunească prin intermediul unei teleconferinţe. Toate dispoziţiile au fost date pentru a se permite organizarea foarte rapidă a unei teleconferinţe, dacă va fi necesar, imediat ce vom avea rezultatele, adică duminică seara, a precizat sursa citată.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus