Te afli aici: Acasa » Internațional » Workshop transfrontalier „O Europă mai apropiată de cetățenii săi”

Workshop transfrontalier „O Europă mai apropiată de cetățenii săi”

La invitaţia Autorităţii de Management a Programului Interreg V-A România-Ungaria, Florin Vasiloni, consulul general al României la Gyula a participat la workshop-ul „O Europă mai apropiată de cetățenii săi”, defăşurat în data de 25 februarie, la Bekescsaba. La această manifestare au participat peste 50 de persoane din România şi Ungaria, reprezentanţi ai unor entităţi publice sau private, interesaţi de perspectiva viitorului Program Interreg dintre România și Ungaria pentru perioada 2021 – 2027. Din partea Ministerului de Externe şi Comerţului a Ungariei a participat Nikoletta Horvath, responsabil în ce priveşte Programul Interreg.
Acest workshop este unul dintre cele 5 ATELIERE TEMATICE, fiecare dedicat câte unuia dintre cele 5 OBIECTIVE DE POLITICĂ identificate în propunerea legislativă europeană pentru următorul exercițiu financiar :
OP 3 – O Europă mai conectată – NYIREGYHÁZA, Ungaria – 24 februarie
OP 5 – O Europă mai apropiată de cetățenii săi  – BÉKÉSCSABA, Ungaria – 25 februarie
OP 2 – O Europă mai verde – SATU-MARE, România – 26 februarie
OP 4 – O Europă mai socială – ORADEA, România – 27 februarie
OP 1 – O Europă mai inteligentă – TIMIȘOARA, România – 28 februarie 2020
Programul Interreg dintre România și Ungaria pentru perioada 2021 – 2027 este în curs de pregătire. Autoritatea de Management consideră că este foarte important ca viitorii beneficiari de proiecte să fie bine informați cu privire la prioritățile de dezvoltare în regiunea transfrontalieră, în așa fel încât să existe premisele pregătirii unor proiecte bine documentate, mature, care pot genera plus valoare în domeniile pe care le adresează. Atelierele sunt organizate în aria eligibilă a Programului, pentru a facilita accesul celor interesați la informații legate de perioada 2021-2027.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus