Ancheta penala in cazul ALEXANDREI STAN batuta de impresarul ei, Marcel Prodan

  Anchetă penală în cazul Alexandrei Stan. Cunoscuta cântăreaţă a depus o plângere la poliţie împotriva managerului ei, pe care îl acuză că a bătut-o până a băgat-o în spital. Marcel Prodan ar fi reacţionat violent după ce vedeta i-ar fi cerut banii pe concerte. După ce a încercat să muşamalizeze cazul şi a scris pe Facebook că Alexandra Stan ar fi suferit un accident auto, managerul nu e de găsit.

 „Au pus pe Facebook o informaţie falsă cum că eu am făcut accident grav şi acum fanii mei plâng că eu sunt pe moarte. Chiar vreau să ştie fanii mei că nu am făcut nici un accident şi că am ajuns în halul ăsta din cauza lui Marcel Prodan. Din punctul meu de vedere şi-a bătut joc de toată munca mea şi nu vreau să accept asta nimănui”, a povestit artista, printre lacrimi.”

Alexandra Stan a povestit în detaliu cum a fost bătută de managerul său. Ea spune că în ultimul an nu a avut o relaţie i bună cu acesta şi că nu o mai plătise pentru concertele susţinute de jumătate de an.

Vedeta a depus deja plângere împotriva managerului său şi spune că urmează să rezilieze contractul cu el.

 Marcel Prodan a incercat sa justifice absenta cantaretei de la concerte, spunand ca ea ar fi avut un accident rutier.

  Alexandra Stan a declarat presei că a fost bătută cu pumnii şi cu picioarele până când a leşinat, apoi bărbatul a purtat-o până în maşină, unde a continuat să o bată. Cântăreaţa s-a salvat cu ajutorul unui echipaj de poliţie.

   In urma cu un an, s-a vehiculat prin presa ca barbatul care acum ar fi batut-o mar, traieste o mare poveste de dragoste cuea. Chiar daca ei nu au recunoscut niciodata relatia amoroasa, paparazii i-au surprins adeseori in momente tandre.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.