Cum sa avem gene lungi si bogate

Toate femeile visăm la nişte gene lungi, curbate şi bogate cu care să cucerim dintr-o singură privire. Însă, nu toate suntem dotate de la natură cu astfel de gene.

E  bine să ştim că este normal ca şi genele să cadă, ca toate firele de păr, şi să fie înlocuite de alte fire noi. Însă, genele au un proces diferit de creştere faţă de firele de păr ale capului.

Cu alte cuvinte, este normal să avem unele perioade în care genele noastre sunt mai scurte şi mai puţine. Dar cu mici trucuri le poţi ajuta să crească mai repede şi mai dese.

Pentru a avea gene lungi, bogate, trebuie să ținem seama de mai mulți factori. Unul din aceștia este dieta care joacă un rol important.

Proteinele sunt esenţiale pentru creşterea sănătoasă a părului. O alimentaţie bogată în proteine (carne, peşte, ouă şi lactate) garantează o creştere mai rapidă a părului. Regimul alimentar trebuie să mai conţină vitaminele A, C şi E, cât şi acid folic, betacaroten şi zinc.

Un alt truc este uleiul de ricin şi uleiul de măsline fac adevărate minuni pentru gene. În fiecare seară, după demachiere, ungeţi rădăcinile genelor cu ulei de ricin sau de măsline şi cu o periuţă curată întindeţi pe toată lungimea firelor de păr. Dimineaţa spălaţi cu apă călduţă. Acest procedeu trebuie repetat cel puțin 10 zile.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.