Te afli aici: Acasa » Lifestyle » Erotica » Diverse » Cel mai mare risc pentru barbatii care-si inseala partenerele!

Cel mai mare risc pentru barbatii care-si inseala partenerele!

Un bărbat care şi-a înşelat iubita poate scăpa inventand tot felul de motive pentru micile urme de pe corp apărute după o partidă de sex incendiar, dar ce se face dacă ajunge acasă cu… probleme?

Aventurile extraconjugale, dar şi aventurile amoroase ale bărbaţilor implicaţi în relaţii stabile neconcretizate în căsătorie se pot lăsa nu numai cu o inimi frânte, ci şi cu penisuri “fracturate”, cuvântul fractură fiind cumva impropriu folosit, dat fiind că organul sexual masculin nu este făcut din os, ci din tesut cartilaginos şi tesut muscular. Chiar şi aşa, tot pot avea loc accidente care să ducă la “ruperea” penisului.

 De altfel, cele mai multe accidente grave apărute în timpul sexului au loc atunci când bărbatul îşi înşeală partenera, fapt demonstrat de un studiu efectuat la Centrul Medical din cadrul Universităţii din Maryland. Concluzia cercetării este următoarea: cu cât factorul de risc în ceea ce priveşte descoperirea actului de infidelitate este mai mare, cu atât este mai mare şi riscul de accident în timpul sexului, “fracturarea” penisului fiind unul dintre accidentele cele mai frecvente apărute în urma înşelatului.

 Printre cauzele acestui fenomen se numără faptul ca bărbaţii care înşeală o fac, de regulă, în medii mai puţin convenţionale şi mai putin familiare: fie  într-un hotel, la amantă acasă, în maşină, in baia unui restaurant, la cinematograf şi chiar in locuri publice ferite de ochii lumii. Faptul că mediul în care are loc actul de infidelitate este mai puţin familiar bărbatului care înşeală, faptul că sunt încercate poziţii sexuale cu care el este mai puţin obişnuit, dar şi graba din timpul actului sexului fac ca tocmai cele mai multe accidente de acest gen să apară tocmai pe fondul aventurilor extraconjugale.

Detalii pe lyla.ro

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus