Te afli aici: Acasa » Lifestyle » Erotica » Diverse » Cucereşte-ţi persoana iubită cu gesturi mărunte!

Cucereşte-ţi persoana iubită cu gesturi mărunte!

Cucereşte-ţi persoana iubită cu gesturi mărunte!

De ceva timp tot încerci să-i faci pe plac persoanei de lângă tine şi nimic nu o mulţumeşte? Te-ai gândit ce brăţară sau inel să-i cumperi în speranţa că va aprecia mai mult iubirea ta? Renunţă la aceste trucuri de a-ţi arăta sentimentele de iubire! Apelează cu încredere sfaturile de mai jos!

Dacă eşti băiat, este bine să reţii că, de obicei, fetele sunt răsfăţate, romantice şi uneori foarte copilăroase. O domnişoară adoră să i se poarte de grijă, chiar dacă nu recunoaşte asta, să fie mereu întrebată cum se simte, dacă o poţi ajuta cu ceva şi chiar zi de zi să-i spui că vei fi alături de ea la bine şi la rău.

Fetele iubesc faptul ca dimineaţa să fie trezite cu un sms drăguţ, nu foarte siropos, iar seara înainte de culcare, să primească un mesaj de noapte bună. Pe lângă toate astea, un băiat trebuie să remarce dacă iubita lui şi-a schimbat coafura sau şi-a cumpărat o rochiţă nouă, spunându-i cât de specială este pentru el.

Declaraţiile de dragoste sunt binevenite atunci când ziua respectivă nu are nicio semnificaţie, uimeşte-o, ca într-un moment total obişnuit să-i spui  cât de mult o iubeşti, şi că viaţa ta fără ea nu ar avea sens.

Fetele trebuie să aibă în vedere că băieţii sunt foarte diferiţi de fete, mai ales când vine vorba de gesturi şi gusturi. Cu toate astea, şi ei au momente când simt nevoia să fie răsfăţaţi. Totul ţine de moment. Nu te poţi duce la iubitul tău, pentru a-l răsfăţa, când el tocmai a primit o veste prostă de la serviciu. Însă îi poţi spune cuvinte siropoase când a primit un răspuns favorabil aşteptat de mult timp. Ei sunt foarte sensibili, în ciuda aparenţilor. Un băiat poate fi rănit foare uşor de o vorbă spusă ne la locul ei, mai ales dacă s-a rostit în faţa amicilor. Sunt foarte orgolioşi şi sub nicio formă nu şi-ar spăla rufele în public.

Nu-l bombarda cu sms-uri, dar nici nu uita să-i aminteşti cât de unicat  este în faţa ta. Fii feminină, dulce şi totodată puternică şi independentă! Arată-i că ştii că viaţa nu înseamnă numai roz, baieţii apreciază fetele hotărâte. (A.M.F.)

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus