Te afli aici: Acasa » Lifestyle » Erotica » Diverse » TRAGEDIE la Hollywood. O indragita vedeta Disney s-a sinucis la doar 29 de ani!

TRAGEDIE la Hollywood. O indragita vedeta Disney s-a sinucis la doar 29 de ani!

Actorul Lee Thompson Young, un fost star al serialelor Disney, cunoscut în special pentru rolul principal pe care l-a interpretat în serialul “The Famous Jett Jackson”, difuzat la sfârşitul anilor 1990, s-a sinucis la vârsta de 29 de ani, la Los Angeles, a anunţat, luni, managerul său.

Lee Thompson Young avea 29 de ani şi după primele indicii ale poliţiei reiese că tânărul actor s-a fi împuşcat.

Înainte de a muri, el interpreta rolul detectivului Barry Frost din serialul Rizzoli & Isles, difuzat pe TNT. Când Young nu s-a prezentat la filmări, colegii săi l-au rugat pe proprietarul tânărului să verifice dacă totul este în ordine. Când proprietarul a deschis uşa casei, a fost găsit trupul neînsufleţit al actorului.

“Cu mare tristeţe trebuie să anunţ că Lee Thompson Young, în mod tragic, şi-a luat propria viaţă în această dimineaţă”, a confirmat managerul actorului, Jonathan Baruch. “Lee era mai mult decât un tânăr actor excepţional, avea un suflet minunat şi gingaş şi ne va fi dor de el”.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus