Te afli aici: Acasa » Lifestyle » Femina » Femei de succes » FEMEI DE SUCCES / Femeia ideală în funcție de vârsta bărbatului

FEMEI DE SUCCES / Femeia ideală în funcție de vârsta bărbatului

FEMEI DE SUCCES / Femeia ideală în funcție de vârsta bărbatului

Bărbatul 20-30
Că este imaturitatea de vină, că este teribilismul, dorinţa de distracţie sau mândria masculină, cert este că un bărbat cu vârsta de 20-30 de ani caută în primul rând o femeie nu neapărat frumoasă cât atrăgătoare, despre care ştie că este plăcută de mai mulţi bărbaţi şi care i-ar satisface orgoliul personal fiind doar a lui.
Trebuie să îi trezeşti interesul, să zâmbeşti, să te îmbraci nu neapărat în trend, dar cu gust. Mai mult, trebuie să ştii cum să îl inciţi, să îl răsfeţi, să faci sex des şi să te înţelegi bine cu prietenii lui.
Dimensiunile nu trebuie să fie cele ale unui model, dar îi plac femeile cu sâni fermi şi picioare nu neapărat lungi, dar frumoase.

Bărbatul 30-40
Dacă la 20-30 de ani contează foarte mult ca femeia de lângă el să fie atrăgătoare, acum bărbatul este mai interesat de materia cenuşie, dacă se poate spune aşa. Deci, îşi doreşte o femeie cu care să poarte discuţii interesante, care să aibă răspunsuri inteligente şi care este responsabilă. Îi plac femeile sigure pe ele, cu tenul luminos şi mersul apăsat, dar nu bărbătesc.
Nu strică deloc dacă ai fler la cumpărături, dacă ştii cum să cheltuieşti şi mai ales, dacă îţi place să faci sex tandru şi nu îl copleşeşti cu apeluri şi mesaje.
Dacă pentru bărbaţii mai tineri aspectul contează cel mai mult, pentru bărbatul de 30-40 de ani succesul social şi profesional al femeii de lângă el primează.

Bărbatul 40-50
Pe măsură ce înaintează în vârstă, bărbaţii sunt tot mai interesaţi de trecutul femeii de lângă ei. În concluzie, începând cu 40 – 40 şi ceva de ani, bărbaţii vor o femeie respectabilă din toate punctele de vedere şi care să nu se lase cucerită cu una, cu două deşi în viziunea unora, vârsta de 40-50 este una care nu îţi mai permite să faci ,,mofturi”. Ei bine, bărbaţii sunt nişte cuceritori şi au înrădăcinată ideea că ceva scump se obţine mai greu.
Mai mult, trebuie să ai o carieră frumoasă în spate, să fii o prezenţă discretă şi foarte feminină, dar în acelaşi timp apreciată şi uşor de ţinut minte

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus