Te afli aici: Acasa » Lifestyle » Femina » Femei de succes » FEMINA / Carla Bruni Sarkozy s-a săturat de perioada de sarcină

FEMINA / Carla Bruni Sarkozy s-a săturat de perioada de sarcină

FEMINA / Carla Bruni Sarkozy s-a săturat de perioada de sarcină

Carla Bruni Sarkozy, soţia preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, s-a săturat să fie însărcinată şi aşteaptă cu nerăbdarea ziua în care va naşte, cel puţin aşa informează publicaţia Le Parisien. Sincer, nu mai pot: trebuie să stau jos sau culcată în cea mai mare parte a timpului. Nu se poate fuma şi nici bea un pahar cu vin. Aştept cu nerăbdare clipa când toate acestea se vor termina. Începând cu prima zi a lui octombrie, acest lucru se poate întâmpla în orice moment, a mărturisit fostul top-model italian, în cadrul unei întâlniri cu bursieri ai fundaţiei sale.

Ea şi-a amintit că fiul său Aurelien s-a născut prematur. Durează prea mult timp, a spus Carla Bruni Sarkozy, referindu-se probabil la cele nouă luni de dezvoltare a fătului. Dar mi-am dorit cu adevărat încă un copil, a mai adăugat Prima Doamnă a Franţei.
În anturajul Carlei Bruni se vehiculează un termen mult mai târziu al naşterii – 30 octombrie, menţionează Le Parisien.
Carla continuă să cânte, să scrie muzică. Ea stă culcată, vizionează filme şi vorbeşte mult la telefon cu prietenii săi, relatează unul din apropiaţii acesteia.
În aceste zile, medicii i-au recomandat Primei Doamne a Franţei stare de relaxare totală, fără niciun efort şi stres. Zilele trecute, Carla Bruni Sarkozy a apărut în public de Ziua patrimoniului cultural al Franţei, dar în perioada următoare, spun apropiaţii săi, ea va evita astfel de apariţii.
Are 43 de ani şi o sarcină târzie. Este destul de firesc să-şi ia măsuri de maximă precauţii, este de părere unul din prietenii din copilărie ai soţiei preşedintelui francez.
Despre sexul copilului, presa franceză dezvăluia recent că soţii Sarkozy aşteaptă un băiat. Carla Bruni Sarkozy insistă însă că nu doreşte să ştie sexul viitorului său copil. Mai mult, ea a declarat deja că îşi va feri pruncul de mass-media şi nu va permite publicarea vreunei fotografii cu acesta.
La rândul său, Palatul Elysee subliniază că naşterea unui copil reprezintă o afacere strict privată şi, prin urmare, administraţia prezidenţială nu intenţionează să emită vreun comunicat oficial în legătură cu respectivul eveniment.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus