Te afli aici: Acasa » Lifestyle » Femina » FEMINA / Un decolteu sexy în mod natural

FEMINA / Un decolteu sexy în mod natural

FEMINA / Un decolteu sexy în mod natural

Dacă vă doriţi un gât şi un decolteu sexy, trebuie să-i acordaţi o atenţie deosebită. Specialiştii vă recomandă mai multe soluţii naturale, care vor face ca micile riduri aproape să dispară, iar pielea dumneavoastră să fie mai hidratată ca oricând.

Efect reconfortant cu trandafiri
Puneţi la macerat în apă petale de trandafiri. Aşteptaţi să se coloreze apa, apoi turnaţi-o peste un amestec de argilă cu fulgi de cocos, în cantităţi egale. Veţi obţine o pastă care se aplică, la fel ca şi în celelalte cazuri, pe pielea curată. Se lasă 10-15 minute, după care se îndepărtează cu multă apă călduţă sau la temperatura camerei.

Hidratare cu smântână şi suc de lămâie
Preparaţi din trei linguri de smântână, sucul de la o jumătate de lămâie şi două linguri de miere o pastă. Amestecaţi bine până se omogenizează, apoi întindeţi- o bine pe pielea decolteului şi a gâtului, imediat după ce faceţi duş. Lăsaţi să acţioneze 30 de minute, iar la final clătiţi cu multă apă. De asemenea, puteţi pasa un castravete, pe care îl amestecaţi cu o lingură de brânză de vaci. Aplicaţi şi lăsaţi să acţioneze 20 de minute.

Efect antirid cu banane şi miere
Realizaţi un amestec dintr-o banană, sucul de la o jumătate de portocală şi două linguriţe de miere. Întindeţi-l bine pe decolteu, în strat gros. Lăsaţi-l să acţioneze 15 minute, apoi spălaţi-vă cu apă călduţă. O altă variantă este să tăiaţi două feliuţe dintr-o banană, pe care le pasaţi şi apoi le amestecaţi cu o linguriţă de miere şi cu o fiolă de lăptişor de matcă. Aplicaţi pe piept şi pe gât, lăsând 10 minute să-şi facă efectul.

Ou şi migdale
Zdrobiţi trei linguri de migdale în râşniţa de cafea şi amestecaţi- le cu un gălbenuş, o linguriţă de miere şi una de apă, până ajung să aibă consistenţa unei paste. Întindeţi amestecul pe gât şi pe decolteu şi lăsaţi-l 30 de minute. Apoi umeziţi- vă mâinile cu apă caldă şi masaţi pielea cu mişcări circulare. Îndepărtaţi masca aplicată cu apă călduţă.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus