Te afli aici: Acasa » Lifestyle » Femina » FEMINA / Moda toamnă – iarnă 2011

FEMINA / Moda toamnă – iarnă 2011

FEMINA / Moda toamnă – iarnă 2011

Fustele din piele, puloverele împletite, rochiile în stilul anilor 1960 şi botinele care acoperă glezna se numără printre principalele tendinţe în vogă în sezonul toamnă-iarnă 2011.
În ceea ce priveşte culorile, sezonul toamnă-iarnă se aseamănă cu cel cald, deoarece designerii au propus ţinute vestimentare în culori puternice, precum portocaliu, roşu sau albastru imperial, informează femalefirst.co.uk.
Pentru femeile care vor să fie la modă în acest sezon, sunt propuse o listă cu obiectele vestimentare care nu trebuie să lipsească din garderoba lor în această toamnă.
Piese într-o singură culoare – Specialiştii recomandă în acest sezon obiecte vestimentare într-o singură culoare, de preferinţă una puternică, combinate între ele pentru un efect – colour block.
Fusta midi – Este o piesă importantă în garderoba acestei toamne. Specialiştii recomandă fustele midi din piele, combinate cu pulovere împletite sau cămăşi în culori neutre.
Blana sintetică – O vestă din blană sintetică poate constitui acel obiect vestimentar care scoate din anonimat o ţinută. Această vestă poate fi asortată la jeanşi sau la fuste creion până la genunchi.
Imprimeuri retro – Inspiră-te din ţinutele anilor ’60 şi ’70 şi investeşte în rochii cu imprimeuri colorate care te vor scoate în evidenţă. Poţi opta pentru imprimeuri florale sau geometrice, ambele sunt la fel de atractive.
Botinele care acoperă glezna – Fie că alegi botine delicate din lac cu tocuri mici şi subţiri, fie că alegi unele cu platformă şi tocul înalt şi gros, cu siguranţă vei fi la modă. Specialiştii recomandă botinele din piele, care sunt cele mai potrivite pentru sezonul rece şi ploios.
Capa – Este o piesă extravagantă, întâlnită pe toate podiumurile de prezentare ale caselor de modă, în acest sezon. Avantajul capei constă în faptul că este o piesă versatilă. Poate fi purtată cu jeanşi şi botine sau cu rochii elegante.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus