FRUMUSEȚE / Leila Lopes din Angola, noua Miss Univers

Leila Lopes, de 25 de ani, din Angola, a fost încoronată luni seară noua Miss Univers. A fost apreciată şi pentru faptul că s-a descurcat foarte bine la o întrebare din concurs privitoare la trăsătura fizică pe care ar schimba-o dacă ar putea. Ea a răspuns că frumuseţea interioară şi principiile contează cel mai mult pentru ea, relatează agenţiile internaţionale de presă. Frumoasa angoleză a reuşit să se impună în faţa altor 88 de competitoare pentru titlul de regină supremă a frumuseţii. Leila a obţinut acest titlu în premieră pentru ţara sa. Concursul s-a desfăşurat la Sao Paulo, în Brazilia.

Ediţia de anul acesta a reprezentat şi cea de a 60-a aniversare a celui mai important concurs de frumuseţe din lume.
Mulţumesc lui Dumnezeu, sunt foarte satisfăcută de modul în care Dumnezeu m-a creat şi nu aş schimba nimic, a răspuns Leila Lopes la întrebarea din concurs. Mă consider o femeie dăruită cu frumuseţe interioară. Am dobândit multe principii minunate de la familia mea şi intenţionez să le urmez pentru tot restul vieţii, a adăugat ea.
Frumoasa africană a reuşit astfel să dezmintă pronosticurile, care mizau pe succesul unei latinoamericane. Cu şapte titluri câştigate în ultimii zece ani, latinoamericanele erau din nou favorite la coroana de Miss Univers. Cu toate acestea, Miss Venezuela, Vanessa Gonçalves, considerată marea favorită, nu a reuşit nici măcar să intre în finala de zece.
Leila Lopes a preluat diadema de Miss Univers de la reprezentanta Mexicului, Ximena Navarrete. Primul loc în concurs a fost câştigat de Miss Ucraina, Olesia Stefanko de 23 de ani, urmată pe locul doi de Priscila Machado, din Brazilia. Locul trei a fost ocupat de Miss Filipine şi respectiv locul patru de Miss China.
Vizibil emoţionată, noua regină a frumuseţii a declarat cu lacrimi în ochii: Acum voi munci din greu şi voi încerca să rămân cu picioarele pe pământ.
Aplaudată frenetic de public la fiecare dintre apariţiile pe scena teatrului Credicard Hall, din Sao Paulo, tânăra angoleză a declarat că doreşte să termine facultatea de ştiinţe economice şi să devină un mare om de afaceri în ţara sa.
Miss Angola va beneficia de un contract de un an cu organizaţia Miss Universe – aflată din 1996 în proprietatea magnatului american Donald Trump – pentru a difuza un mesaj de pace şi de luptă împotriva SIDA. De asemenea, ea va primi bijuterii şi toalete şi va participa la cursuri de formare profesională.
Concursul de frumuseţe a fost transmis live de postul de televiziune NBC şi a avut o audienţă de aproximativ 1 miliard de oameni în întreaga lume, fiind difuzat în circa 170 de ţări.
Ca în fiecare an, tinerele au defilat mai întâi în costum de baie, apoi în rochie de seară. Au trebuit să răspundă şi la întrebări din partea judecătorilor. Printre cei şapte membri ai juriului din acest an de la Sao Paulo s-au aflat staruri ale televiziunii americane, precum şi fotomodelul brazilian de top Isabeli Fontana şi pilotul brazilian de IndyCar, Helio Castroneves.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.