Te afli aici: Acasa » Lifestyle » Femina » Frumusete » Trucuri care ne ajuta la pastrarea ojei pe unghii mult timp

Trucuri care ne ajuta la pastrarea ojei pe unghii mult timp

Câteva trucuri care ne ajută să păstrăm oja pe unghii mai mult timp, intacta și strălucitoare sunt:

Nu trebuie să ținem mana in apa înainte de manichiura. Acest obicei cu unghiile înmuiate în apa, încă există. Asta face ca unghia sa-si modifice stuctura și să rămână umedă când aplicăm oja.

Nu este indicat să folosim creme pentru mâini sau alte soluții grase înainte de a colora unghiile cu oja.

Este ideal să aplicăm două straturi de ojă, dar primul strat trebuie să se usuce complet. Dacă folosim un lac întăritor sau un protector, renunțăm la al doilea strat de ojă.

Nu agita sticluța înainte de aplicare. Prin agitare energică se formează micro-bulele de aer care fac ca lacul de unghii să fie mai puțin rezistent și să nu adere prea bine. De aceea, înainte de aplicare, rotește sticluța între palme pentru a omogeniza lacul de unghii.

Oja trebuie aplicată până la vârfuri. Când aplici oja, ai grijă ca și vârfurile unghiilor să fie acoperite. Coboară pensula mult către vârful unghiei pentru că astfel “sigilezi” vârful și manichiura va dura mai mult.

În primele ore după aplicarea ojei evită să te speli pe mâini cu apă fierbinte. Structura lacului de unghii va ceda mult mai ușor, iar apa va pătrunde sub stratul de ojă, cauzând exfolierea.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus