Te afli aici: Acasa » Lifestyle » Femina » Haine care ne ajută să mascăm micile imperfecţiuni

Haine care ne ajută să mascăm micile imperfecţiuni

Haine care ne ajută să mascăm micile imperfecţiuni

Nu toate femeile au o siluetă perfectă, dar o ţinută aleasă cu stil poate masca imperfecţiunile corpului. Picioarele pot părea mai lungi, talie mai subţire, iar şoldurile pot fi “micşorate” optic dacă porţi hainele potrivite.

Multe femei se plâng de şolduri prea voluminoase, mai ales cu trecerea anilor. Stiliştii ne recomandă să punem accent pe umeri ca să ne reechilibrăm proporţiile. Alege sacouri cu umeri de burete sau poartă bluze şi tricouri cu mâneci bufante.

Femeile care îşi doresc efectul vizual de “talie de viespe” au la dispoziţie mai multe variante. Cardiganele sunt foarte la modă de câteva sezoane, iar cele cu cordon în talie sunt perfect pentru a atrage atenţia asupra acestei regiuni. Acelaşi lucru este valabil şi pentru curele subţiri, purtate în talie, tot foarte în tendinţe. Pentru acelaşi efect, mai exista şi varianta unei rochii din două bucăţi.

Picioarele frumoase atrag privirile oricărui bărbat. Multe femei sunt complexate că au picioarele prea groase pentru a şi le pune în valoare. Nu te mai scunde după fuste lungi şi largi. Alele mai bine fustele până la genunchi în cloche, care fac picioarele să pară mult mai subţiri. Dacă preferii pantalonii şi nu ai multe kilograme în plus, alege jeanşii drepţi, mulaţi pe picior şi închişi la culoare. Pentru partea superioară a corpului, optează pentru un cardigan tip “pelerină”, care face ca partea inferioară să pară mai subţire Iar dacă vrei să câştigi şi lungime, alege pantofii cu toc cui şi vârf decupat.

Anda Deliu

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus