Te afli aici: Acasa » Lifestyle » Femina » Luna tricotajelor si a tesaturilor groase

Luna tricotajelor si a tesaturilor groase

Sense declara noiembrie luna tricotajelor si a tesaturilor groase si intampina sezonul rece cu o colectie generoasa, care trebuie sa isi faca loc in garderoba noastra.

Propunerile designerului Andreea Tincu sunt costumele chic, cu jachete cambrate si fuste conice, paltoanele uni sau cu incrustatii din piele, rochiile intr-o varietate impresionanta de modele.

Tricotajele reprezinta un must have al oricarei ierni si se numara printre piesele de rezistenta ale brandului. Sense ne propune cardigane, jachete, rochii sau pulovere, intr-o gama variata de structuri, realizate din fire uni sau degradee.

Andreea Tincu semneaza din 2008 colectiile Sense care, in fiecare sezon, sunt actualizate saptamanal cu modele noi. Fiecare colectie aduce pe piata romaneasca tot ceea ce inseamna noutati in tendintele internationale, interpretate de catre designer pentru o categorie vasta de cumparatoare.

Pentru detalii se poate accesa site-ul  www.fashionsense.ro, blogul  www.blog.fashionsense.ro, dar şi paginile de facebook, twitter şi youtube www.facebook.com/sense.romania,   www.twitter.com/senseromania, www.youtube.com/SenseRomania.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus