Lansarea proiectului „Viitori Părinţi”

Duminică, 21 octombrie, ora 18:00, invităm părinţii şi viitorii părinţi să-şi dea întâlnire în librăria Cărtureşti din Iulius Mall, cu ocazia lansării pachetului „Viitori Părinţi”, semnat doctor Ioana Vârtosu.

Tot la ora 18:00, pe holul din faţa librăriei Cărtureşti, în colaborare cu Zumba Suada, va fi organizat şi flashmob-ul „O mămică informată = un copil sănătos”. Cu această ocazie, se va dona fiecărui participant un ghid de sarcină. Sunt aşteptaţi părinţi, bunici, mămici cu cărucioare sau marsurpii, oameni care cred că informarea viitoarelor mămici poate duce la naşterea de copii sănătoşi.

Pachetul „Viitori părinţi” cântăreşte zece ani de experienţă în livrarea de cursuri pentru femei însărcinate şi viitori tătici, sub formă de tutoriale video incluse pe două DVD-uri „Curs prenatal pentru mamici” şi „Curs de puericultură pentru viitori tătici”.

Cele două evenimente vor fi urmate, în data de 27 octombrie, la ora 21:00, la Iosefin Hotel Residence, de „Maratonul de cursuri pentru părinţi de succes”. Acest eveniment modular de o zi, va fi susţinut de trei specialiști în domeniu, iar agenda zilei va cuprinde 5 seminarii:
Copilul meu, un prieten de nădejde;

S.O.S – tehnici de prim-ajutor pentru copii;

Ce faci? Bine! – limbajul emoţional la copii;

10 sfaturi pentru diversificarea alimentaţiei;

Urmează să devii părinte? ( curs intensiv de puericultură cu atestat).

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.