Te afli aici: Acasa » Lifestyle » Femina » Marguerite Bride to Be Fashion Show

Marguerite Bride to Be Fashion Show

Se implinesc 4 ani de cand am reusit sa punem in scena pentru prima data un eveniment unic in Timisoara: Bride to Be- Marguerite Fashion Show.Totul a pornit din dorinta de a crea o alternativa eleganta mult prea impersonalelor targuri de nunti.

Rafinamentul, profesionalismul si calitatea desavarsita au fost criteriile de selectie ale celor care ni s-au alaturat intr-un sincron de exceptie, aducand astfel in fata dumneavoastra, pentru o seara, o defilare elitista de produse si servicii destinate nuntilor.

De la un an la altul acest eveniment a luat amploare datorita dumneavoastra, celor care ati aplaudat si ati primit cu incantare initiativa noastra.

In acest an vom celebra alaturi de partenerii nostri si bineinteles de dumneavoastra, cea de-a IV-a editie a acestui eveniment. Bride to Be- Marguerite Fashion Show va avea loc pe data de 28 Noiembrie 2014, in atmosfera eleganta a salii de evenimente Trio Events.

Au acceptat invitatia noastra de a defila in deschiderea spectacolului o parte dintre cele care ne-au investit cu increderea lor, cele pe care cu admiratie si afectiune le numim Miresele Marguerite! Isi vor purta inca o data rochia de mireasa pentru noi si mai ales pentru dumneavoastra…o defilare care pentru noi reprezinta cel mai emotionant moment, cartea noastra de vizita in fata dumneavoastra.

Rochiile de mireasa apartinand brandurilor LA SPOSA Pronovias si Demetrios vor fi prezentate, ca in fiecare an, de femei minunate care pentru o seara ne vor arata din nou ca o femeie reala, o frumusete naturala, poate fi mult mai mult decat un model profesionist.

Rochii de seara, focuri de artificii, concerte live, coregrafii dedicate, degustari de ciocolata, invitatii elegante, pantofi delicati, bijuterii pline de stralucire, servicii eclusiviste destinate unui eveniment cu adevarat deosebit vor completa subiectul principal al serii: rochia de mireasa.

Nu vor fi neglijati nici domnii participanti la eveniment, astfel vom aduce pe scena intr-o defilare exceptionala eleganta si rafinamentul unor costume de ceremonie exclusiviste.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus