Te afli aici: Acasa » Lifestyle » Femina » MODĂ / Desario lansează colecția toamnă-iarnă 2011-2012

MODĂ / Desario lansează colecția toamnă-iarnă 2011-2012

MODĂ / Desario lansează colecția toamnă-iarnă 2011-2012

Desario știe cât este de important să fiți în tendințe în noul sezon, de aceea, împreună cu producătorii români cu care colaborează, a reușit să aducă în atenția dumneavoastră o colecție extraordinară de accesorii, îmbrăcăminte și încălțăminte.

Aflați care sunt ultimele sfaturi ale designerilor, ce piese să păstrați și ce piese să aduceți în garderoba dumneavoastră, cum să combinați piesele vestimentare cu accesoriile potrivite și ce anume nu trebuie să vă lipseasca în acest sezon din dressing! Pulovere și cardigane, ghete, botine și cizme, genți și mii de alte accesorii în culorile sezonului, vă așteaptă acum pe site-ul www.desario.ro

Desario.ro promovează doar creațiile producătorilor români și le aduce în atenția consumatorului într-o manieră inedită. O dată cu lansarea noii colecții toamnă-iarnă 2011-2012, Desario își mărește aria de promovare. Tocmai de aceea, de acum puteți obține informațiile dorite direct de pe contul de Twitter sau Facebook, putând chiar să faceți comenzi online utilizând contul personal.

Desario este un concept store online, menit să intermedieze relația dintre producătorii români și pasionații de modă. În prezent, șase branduri importante din România s-au alăturat conceptului Desario, iar gama de produse s-a extins în ultima perioadă. Totodată, Desario este partener al Asociației Romanian Textile Concept și dorește în continuare să sprijine producătorii, designerii și artizanii români.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus