S-a lansat strada modei, pasio.ro!


Astăzi, a avut loc lansarea celui mai nou concept timişorean de magazin online cu articole vestimentare pentru femei, pasio.ro.
Strada Pasio prezintă ţinute casual şi elegante, pentru un stil de viaţă chic şi activ, este locul undemoda este prezentată exclusiv pe stradă, unde sunt surprinse adevăratele personalităţi ale hainelor.
Dezvoltând noţiunea de “moda este în cer, pe stradă, moda e legată de idei, de viaţă, de tot ce ne înconjoară” (Coco Chanel), Pasio pune accent pe creaţiile pe care fiecare dintre noi le prezentăm zilnic, pe catwalk-ul numit stradă.
Magazinul include colecţii de rochii, combinaţii de topuri şi pantaloni, încălţăminte şi accesorii semnate de branduri mai puţin accesibile pe piaţa din România, precum Blanco, Vero Moda, Only, Franco Ferri, Zara, Villa, Shana, Miss Sixty, Pinco, Mesange, Liu Jo şi altele.
Pasio este un vertiabil ghid în materie de ţinute accesorizate, în cadrul site-ului existând o secţiune specială, Shop Look, care conţine seturi de haine compuse din articolele care există pe site ce sunt combinate într-o manieră inedită.
Principalul avantaj al ţinutelor prezente pe pasio.ro este reprezentat de unicitatea lor, fiecare model de rochie fiind disponibil într-un singur exemplar. Astfel, riscul de a vedea o altă persoană îmbrăcată la fel ca şi tine pe stradă sau la o petrecere este scăzut. Mai mult decât atât, livrarea coletelor se face extrem de rapid, în maxim 48 de ore, oriunde în ţară, iar acestea pot fi verificate în prezenţa curierului şi dacă este cazul, returnate în aceeaşi zi. Pasio este definit de termenii pasiune şi street fashion şi îşi propune să aducă combinaţia timeless a celor mai chic, urbane, casual şi glamour piese vestimentare pentru femeile din România. Femei care doresc să se exprime prin ceea ce poartă, cărora le place să aibă un stil vestimentar propriu şi nu doar să fie la modă.

Motto-ul Pasio, “Make your fashion move!”, este un îndemn pentru toate femeile care trăiesc, iubesc şi respiră fashion.
Strada Pasio este deschisă necondiţionat pentru iubitorii de fashion, indiferent de oră sau zi din săptămână!

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.