Te afli aici: Acasa » Lifestyle » Femina » Moda » Vernisaj – fotografie si creatii vestimentare

Vernisaj – fotografie si creatii vestimentare

Expoziția absolvenților de la specializarea Modă – Design Vestimentar, promoția 2015, Facultatea de Arte și Design, Timișoara, marti 9 februarie, ora 18, (Institutul Francez Timișoara, bd. C.D.Loga, nr.46)

În perioada 9 – 26 februarie 2016, Institutul Francez din Timișoara (bd. C.D.Loga nr.46) găzduiește expoziția „Perspective” (fotografie și creații vestimentare), a absolvenților specializării Modă – Design Vestimentar, promoția 2015, Facultatea de Arte și Design – Universitatea de Vest din Timișoara

Printr-un limbaj vizual-tactil încărcat de emoții, detalii și nuanțe, moda exprimă spiritul contemporaneității. În fiecare an, facultățile de profil aduc pe scena națională și internațională un număr mare de creatori care deschid noi perspective în modă. Colecțiile vestimentare  ale absolvenților sunt prezentate public în adevărate spectacole de sunet, lumină și culoare.

Școala timișoreană de modă a devenit în ultimii ani, prin studenții și absolvenții săi, o voce tot mai puternică. O selecție a creațiilor promoției 2015, prezentate în Gala de Modă a UVT, eveniment așteptat anual de publicul larg și de cel de specialitate, este expusă în ambientul Institutului Francez din Timișoara, în cadrul parteneriatului cu Facultatea de Arte și Design din cadrul Universității de Vest din Timișoara. Îmbinarea talentului cu ingeniozitatea, a rigorii cu imaginația transpare prin lucrările expuse care prezintă tot atâtea viziuni creative.

Vernisajul va avea loc marți, 9 februarie 2016, de la ora 18, la sediul Institutului Francez Timișoara. Cu această ocazie vor lua cuvântul dl. Gabriel Kelemen, critic de artă și dl Daniel Malbert, director al instituției gazdă.

ORGANIZATORI: Institutul Francez Timișoara și Andreea Palade Flondor, Sandra Chira, Eugenia Riemschneider (Facultatea de Arte și Design)

Programul de vizitare a expoziției va fi următorul:

Luni – Vineri 10.00 – 20.00; Sâmbătă: 10.00 – 14.00

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus