Te afli aici: Acasa » Lifestyle » Femina » Reduceri substantiale la rochiile de mireasa Casa Vogue Mariage la Targul Ghidul Miresei Mai 2013

Reduceri substantiale la rochiile de mireasa Casa Vogue Mariage la Targul Ghidul Miresei Mai 2013

În perioada 10-12 mai 2013 Casa Vogue Mariage își va prezenta ultimele colecții de rochii de mireasă la Târgul Ghidul Miresei, organizat în Cupola Romexpo din Centrul Expozițional Romexpo.

Ultima colecție semnată de designerul Svetlana Dintu pentru Casa Vogue Mariage, Colecția Cherie 2013 by Casa Vogue Mariage, prezintă viitoarelor mirese noi modele de rochii de mireasă lucrate și brodate manual dar și diferite opțiuni de țesătură, croi și textură. De la rochii cu mii de cristale swarovski cusute manual până la deux-pieces accesorizate cu perle și dantelă chantilly. Tul imperial, tafta și satin sunt țesăturile cu care designerul jonglează și în această ultimă colecție Casa Vogue Mariage.

Casa Vogue Mariage va prezenta la ediția de primăvară 2013 a Târgului Ghidul Miresei și rochiile de mireasă din colecțiile 2012/2013 cu modele reprezentative stilului modern, vintage și romantic.

Și pentru că Târgul Ghidul Miresei prezintă viitoarelor mirese promoții și oferte speciale la final de sezon, Casa Vogue Mariage va expune și colecția 2011 – 2012 cu reduceri de peste 65%.

Deasemenea, prezentând voucherul CVM, fie la standul din cadrul Târgului Ghidul Miresei fie la atelierul Casa Vogue Mariage, doar în perioada 29 aprilie – 13 mai 2013, viitoarele mirese pot beneficia de o reducere suplimentară de 400 de RON, față de promoțiile existente deja.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus