Te afli aici: Acasa » Lifestyle » Gastronomie » Bucataria internationala » Specialitate de pui cu legume si branza

Specialitate de pui cu legume si branza

Specialitate bulgareasca

Ingrediente:
80 – 100 g carne de pui sau porc, 1-2 căpățâni ceapă, 1 cartof mijlociu, 2 morcovi, 50 – 100 g ciuperci, 50 g cașcaval sau brânză topită, unt, sare, pătrunjel, vegeta, un ou pentru fiecare porție

 

Mod de preparare
Ceapa și morcovii se taie rondele și se înăbușă în puțin ulei. Se taie cartofii, ciupercile și carnea bucățele. Se așează în straturi, în cupe rezistente la căldură, morcovii cu ceapa, cartofii, carnea, ciupercile, din nou morcovi cu ceapă și deasupra cartofi. Se presară puțin unt topit sau ulei, sare și vegeta. Se coace în cuptor până e aproape gata. Se adaugă brânza topită (cașcavalul), oul și pătrunjelul. Se mai coace până e gata oul.

 

Poftă bună!

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus