GASTRONOMIE / Drob de ciuperci

Ingrediente

1.5 kg ciuperci ,2-3 cepe potrivit de mari , 150 gr. ulei, 3 gălbenușuri, verdeață, ustuori tocat, sare, piper, 50 gr. unt

 

Mod de preparare

 

Se curată, se spăla și apoi se tăie 1,5 kg ciuperci, se fierb în apa cu  sare și se scurg. Se toacă mărunt 2-3 cepe și se călesc în ulei cu  puțină apa; se adaugă ciupercile, se călesc împreună, se iau de pe  foc, se lasă să se răcească și se dau prin mașină de tocat. Se adaugă   3 gălbenușuri, verdeață, usturoi tocat, sare și piper. Se toarnă compoziția într-o tavă unsă cu unt și se da la cuptor.  Se tăie felii și se servește caldă sau rece cu piure de cartofi și  ketchup.

 

POFTĂ BUNĂ !!!

 

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.