GASTRONOMIE / Medalion de crap cu legume la cuptor

Ingrediente:

 

3 medalioane de crap.

500 gr varză

500 gr ciuperci

2 roșii.

1 ceapă roșie

1 linguriță rasă de mentă uscată.

2 linguri de unt.

sare,vegeta , piper roz proaspăt măcinat.

 

 

Mod de preparare:

 

Spălam medalioanele de crap,le punem într-o tavă de yenna și adăugăm:varză tocată mai mare,roșiile tăiate în patru,ciupercile curățate și spălate le adăugăm și pe ele,iar în fiecare ciupercuță,punem câte o felie de roșie și un strop de unt.Pe lângă acestea presărăm vegeta,piper roz proaspăt măcinat și mentă uscată,le băgam la cuptor pentru 40 de minute.Este o mâncare ușoară, foarte hrănitoare și sățioasa,alături de o salată de varză cu roșii.

 

 

 

POFTĂ BUNĂ !!!

 

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.